Neler Yeni

PC aniden pat diye kapanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
Arkadaşlar internette film izliyodum ve sonrasında pc aniden elektrikler gitmis gibi kapandı ben bir an elektrikler gitti zannettim ama evde gitmemişti sonra normalce açtım bir sorun olmadı ama sonra lol oynuyordum ve aynı sorun oldu ve pat diye kapandı sonrasında tekrar açtım yardım lazım. Ek olarak benim moitorum vga 1 gb hdmi to vga aldım ondan olabilirmi dite dusundum yardım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar internette film izliyodum ve sonrasında PC aniden elektrikler gitmis gibi kapandı ben bir an elektrikler gitti zannettim ama evde gitmemişti sonra normalce açtım bir sorun olmadı ama sonra lol oynuyordum ve aynı sorun oldu ve pat diye kapandı sonrasında tekrar açtım yardım lazım. Ek olarak benim moitorum vga 1 gb hdmi to vga aldım ondan olabilirmi dite dusundum yardım?
1gb ekran kartı 2gb ram amd anthlon 64x dual 4000+ var eski bir pc ama her iş goruyor yardım

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
+nasıl kapanıyor kanka?
-pat diye!

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
PSU!!

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Benim eski bilgisayarımda da oluyordu. Herhalde işlemeci önbelliği gitmiş. Onun sebebi de herhalde OC olduğundandır. Sonra devam etti mi pek hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla bir daha olmamıştı.

AEROXUM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Metin
Arkadaşlar internette film izliyodum ve sonrasında PC aniden elektrikler gitmis gibi kapandı ben bir an elektrikler gitti zannettim ama evde gitmemişti sonra normalce açtım bir sorun olmadı ama sonra lol oynuyordum ve aynı sorun oldu ve pat diye kapandı sonrasında tekrar açtım yardım lazım. Ek olarak benim moitorum vga 1 gb hdmi to vga aldım ondan olabilirmi dite dusundum yardım?

1gb ekran kartı 2gb ram amd anthlon 64x dual 4000+ var eski bir PC ama her iş goruyor yardım
PSU'da bir sorun olabilir veya statik elektrik yapıyor olabilir kasa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim eski bilgisayarımda da oluyordu. Herhalde işlemeci önbelliği gitmiş. Onun sebebi de herhalde OC olduğundandır. Sonra devam etti mi pek hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla bir daha olmamıştı.
Yani ilk defa oldu bi temizleyim diyorum sizce hdmi to vga bir sorun cikarirmi dark marka

PSU'da bir sorun olabilir veya statik elektrik yapıyor olabilir kasa.
Nasil cozebiliriz?

AEROXUM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Metin
Yani ilk defa oldu bi temizleyim diyorum sizce hdmi to vga bir sorun cikarirmi dark marka

Nasil cozebiliriz?
Kasa şuan ne konumda? Her yeri kapalı, dikey bir şekilde mi nasıl

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Genelde bu problem psu yüzünden oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
Kasa şuan ne konumda? Her yeri kapalı, dikey bir şekilde mi nasıl
Kas suan dik konumda evek etrafı kapalı bende soyle bir cozum yaptim kapagini actim baya tozlanmia islemci fani psu fanı fln temizledim ve acik kullandim duan hic bir sıkıntı yok bide fön makinasinin soguk ayariylada icerisine tuttum soguttum bi sıkınti cikmadı bakalım

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Termal macunu en son ne zaman değiştin?

DarkKnife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirhan Karagöz
Dostum işlemcinin termal macununu kontrol et aynı sorun bendede vardı işlemcinin termal macununu değiştirdim düzeldi işlemcinin termal macunu yok ise fazla ısınıyordur işlemcide yanmamak için kendini otomatik kapatıyordur.

Top Bottom