pc bakım ne zaman yapılır

Macun değişimi 6 ayda bir yapabilirsin. Genel temizliği ayda 1 yapabilirsin toz toplayıp sürekli uğraştırmasındansa ayda bir yapılması iyi olur. (Fazla toz vesaire alıyorsa o ayrı, kasa konumu vesaire de önemli)
6 ay çok az, macun iyiyse 1 yılda bir

Macun degisimini 7-8 ayda bir yapiyorum. Toz temizligini her ay yuzeysel olarak macunla beraber detayli.

Toz temizlemeyi güçten çıkartıp 2-3 ayda bir yapıyorum fanın aralarını falan da bezle siliyorum.

Macun değişimni de yılda 1-2 kez yapıyorum.
Şu an 8. ay macunu sipariş verdim geldiği zaman işlemcinin macununu değiştiricem
nasl yapıcan işlemciyi çıkartıp ıslak bezlemi temizliyoz nasıl yapıyoz benim macun kazık gibi olmuştur zaten çok katıydı

nasl yapıcan işlemciyi çıkartıp ıslak bezlemi temizliyoz nasıl yapıyoz benim macun kazık gibi olmuştur zaten çok katıydı
Aponun bir videosunda kolonya + kulak çöpü ve ıslak mendille temizlediğini görmüştüm.
Solüsyon önertiyor da alacak para yok o kadar :D

Ben kulak çöpü ıslak mendil + alkollü mendil kullanacağım

Hava soğutucunun içinden çıkan macun çok katıydı mecburen sürmüştüm.Sıcaklıklarda bir sıkıntı yok ama ne zaman yapılır tahmini pc bakımı.Kasada ki tozlar vs beni rahatsız ediyo.
oyunlarda 100 dereceyi görünce temizlemeye karar verdim fön makinesi ile temizledim işlemci fanınıda kulak çubuğu ile içini temizledim 83 dereceye düştü

6-12 ay arası ,kullanıma göre değişir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri