hasancandogru
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 260
Arkadaşlar merhaba. Pc nin montajını yeni yaptım. Açtım her şey normaldi driverları kurdum o ara bi kaç kere açılıp kapandı tabi. Oyunları yükledim bir el valorant bile oynadım kapattım. Ertesi gün açtığımda bios ekranına attı. Uğraştım felan açıldı bi şekilde. Sonra ram mhzleri güncelledim bios dan. Açtım tekrar bişey yüklerken pc takıldı 2 kere kendini resetledi. Normale döndü derken gene bios a atmaya başladı bende bios u sıfırladım tekrar ilk ayarlara getirdim ram den olacağını düşünüp. Ama bişey değişmedi hep bios a attı bende ssd den şüphelendim. m2 ssd yi söküp takıptığımda pc tekrar normal şekilde açıldı sonra geri dondu. Her sök tak yaptıgımda pc açılıyor ama bi süre sonra donup kalıyor. Reset atınca bios a giriyor. Sonra windows da problem olabileceğini düşünüp windows yükleyim dedim. Sürücleri görmüyor ssd yi okumuyor yani anladığım kadarıyla. Şimdi asıl soru ürün 0 ssd ydi. Sorunun ssd de oldugunu düşünüyorum ama başka bir şey sebep olabilir mi ? 0 ürünü iade edebilir miyim yoksa garantiye mi gitmesi gerekir ?