Neler Yeni

Pc bir anda kapandı yeniden başladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ANIL KENAR
Bugün pc parçaları geldi kendim evde ilk defa topladım her şey tamamdı başlattım çalıştı daha sonra bios güncelleyip windows kurdum daha sonra oyun indirdim oynuyordum bir anada kapanı verdi sonra hemen yeniden başladı sanki reset atmışım gibi ama sonra yime oyuna girdim baya bir oynadim bir şey olmadı sizce neden böyle bir şey oldu kafama takıldı bu arada sistem apu

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Olay görüntüleyicisi ile bakabilirsin sorunun ne olduğuna

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Bugün pc parçaları geldi kendim evde ilk defa topladım her şey tamamdı başlattım çalıştı daha sonra bios güncelleyip windows kurdum daha sonra oyun indirdim oynuyordum bir anada kapanı verdi sonra hemen yeniden başladı sanki reset atmışım gibi ama sonra yime oyuna girdim baya bir oynadim bir şey olmadı sizce neden böyle bir şey oldu kafama takıldı bu arada sistem apu
Şu an sıkıntı çıkarmıyorsa kafaya takmayın.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
sistem özelliklerini yazar mısın?

Top Bottom