Çalışır.Alsam çalışmaz mı daha yeni aldım satmakla uğraşamam ya
Hıc
Hocam üsttekini sipariş verdim şimdi bakalım nasıl olacakŞu iki modelden hangisi beğenirsen alabilirsin.
![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.www.gaming.gen.tr
telefondan yazamadım üsttekini aldım kardeşim teşekkür ederim 90 derecelerden 70 lere düşer sanırım bunu takıncaŞu iki modelden hangisi beğenirsen alabilirsin.
![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.www.gaming.gen.tr
alttakıyle farkı nedir anlayamadımda beyaz diye tercih etmedimtelefondan yazamadım üsttekini aldım kardeşim teşekkür ederim 90 derecelerden 70 lere düşer sanırım bunu takınca
Attığım linkte yorumlar var onları okudun mu?telefondan yazamadım üsttekini aldım kardeşim teşekkür ederim 90 derecelerden 70 lere düşer sanırım bunu takınca
https://www.gaming.gen.tr/urun/4075...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ hocam bunu aldım 4-5 saat önce sipariş verdim![]()
ThermalRight Assassin X 120 Refined Se Tl-c12c 120mm Intel-amd Uyumlu Hava Soğutucu (TF4 TERMAL MACUN DAHİLDİR) - idefix
ThermalRight Assassin X 120 Refined Se Tl-c12c 120mm Intel-amd Uyumlu Hava Soğutucu (TF4 TERMAL MACUN DAHİLDİR) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Kasa Fanları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Dostum bu yeterli olacaktır bu fiyat 950₺
Bu da iyiymiş işini görürhttps://www.gaming.gen.tr/urun/4075...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ hocam bunu aldım 4-5 saat önce sipariş verdim
benziyorlar sankı birbirine![]()
ThermalRight Assassin X 120 Refined Se Tl-c12c 120mm Intel-amd Uyumlu Hava Soğutucu (TF4 TERMAL MACUN DAHİLDİR) - idefix
ThermalRight Assassin X 120 Refined Se Tl-c12c 120mm Intel-amd Uyumlu Hava Soğutucu (TF4 TERMAL MACUN DAHİLDİR) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Kasa Fanları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Dostum bu yeterli olacaktır bu fiyat 950₺
Aynı değil senin aldığın 2 fan sanırım ama benim dedigim de yeterliydi :]benziyorlar sankı birbirine