Neler Yeni

pc çalışırken elektirik gitmesi

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey

Amazon üzerinden bu aleti alıp fişe tak. Sonrasında 3'lü pirizini bu alete tak.

Fazla akım geldiğinde koruma sağlar. Ayrıca ani elektrik gitme durumunda elektriği bir anda değil de yavaşça boşaltacağı için PC zarar görmez.

Bu ürünü evimizdeki her prizde kullanıyoruz ve bugüne kadar elektrik kesintilerinde gözümle gözlemlediğim şekilde örneğin bir TV ekranı aniden pat diye kararması yerine aynı telefon parlaklığını yavaşça kısar gibi yavaşça görüntünün gittiğine şahit oldum.

Ürün kesinlikle işe yarıyor fakat bu temel ve uygun bütçeli bir çözümdür. Ürün Alman malıdır.

Satıcı ve Gönderici olan her 2 kısımda da Amazon.com.tr yazıyorsa güvenle alışveriş yapabilirsin.
akım korumalı priz değil mi bu eğer evde toprak hattı yoksa ki eski evlerde olmuyor genelde bu işe yaramaz toprak hattı olmayınca zaten cihaz üzerindeki led kırmızı yanar yani çalışmadığını gösterir ropraklı prize takınca yeşil yanar

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Kadir
akım korumalı priz değil mi bu eğer evde toprak hattı yoksa ki eski evlerde olmuyor genelde bu işe yaramaz toprak hattı olmayınca zaten cihaz üzerindeki led kırmızı yanar yani çalışmadığını gösterir ropraklı prize takınca yeşil yanar
şuan akım korumalı prizim yok ve evimde evet topraklama yok ama sadece odalarda yok mutfakta var bende uzatma kablosuyla mutfaktan çektim öyle kullanıyorum

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Murat Cemal
genelde en çok zararı ssd/hdd'ler görür. benim bir ssd, 2 hdd biladerin sürekli arkadan çat diye kapatmasıyla bozuldu

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Kadir
genelde en çok zararı ssd/hdd'ler görür. benim bir ssd, 2 hdd biladerin sürekli arkadan çat diye kapatmasıyla bozuldu
SEKFNSKEFNSKLE aynısını eski pc de bende bacımla yaşadım knkm

Zekkum

80+
50 senelik binada varsa çoğu binada vardır hocam :))

Top Bottom