Zekkum
80+
mazon vergi kesmiyor mu
Hocam Amazon.com.tr satıyor diyorum ne vergisi siz cidden teknolojiden anlamıyorsunuz :d
mazon vergi kesmiyor mu
akım korumalı priz değil mi bu eğer evde toprak hattı yoksa ki eski evlerde olmuyor genelde bu işe yaramaz toprak hattı olmayınca zaten cihaz üzerindeki led kırmızı yanar yani çalışmadığını gösterir ropraklı prize takınca yeşil yanar
Amazon üzerinden bu aleti alıp fişe tak. Sonrasında 3'lü pirizini bu alete tak.
Fazla akım geldiğinde koruma sağlar. Ayrıca ani elektrik gitme durumunda elektriği bir anda değil de yavaşça boşaltacağı için PC zarar görmez.
Bu ürünü evimizdeki her prizde kullanıyoruz ve bugüne kadar elektrik kesintilerinde gözümle gözlemlediğim şekilde örneğin bir TV ekranı aniden pat diye kararması yerine aynı telefon parlaklığını yavaşça kısar gibi yavaşça görüntünün gittiğine şahit oldum.
Ürün kesinlikle işe yarıyor fakat bu temel ve uygun bütçeli bir çözümdür. Ürün Alman malıdır.
Satıcı ve Gönderici olan her 2 kısımda da Amazon.com.tr yazıyorsa güvenle alışveriş yapabilirsin.
şuan akım korumalı prizim yok ve evimde evet topraklama yok ama sadece odalarda yok mutfakta var bende uzatma kablosuyla mutfaktan çektim öyle kullanıyorumakım korumalı priz değil mi bu eğer evde toprak hattı yoksa ki eski evlerde olmuyor genelde bu işe yaramaz toprak hattı olmayınca zaten cihaz üzerindeki led kırmızı yanar yani çalışmadığını gösterir ropraklı prize takınca yeşil yanar
SEKFNSKEFNSKLE aynısını eski pc de bende bacımla yaşadım knkmgenelde en çok zararı ssd/hdd'ler görür. benim bir ssd, 2 hdd biladerin sürekli arkadan çat diye kapatmasıyla bozuldu
50 senelik binada varsa çoğu binada vardır hocam )akım korumalı priz değil mi bu eğer evde toprak hattı yoksa ki eski evlerde olmuyor genelde bu işe yaramaz toprak hattı olmayınca zaten cihaz üzerindeki led kırmızı yanar yani çalışmadığını gösterir ropraklı prize takınca yeşil yanar
Yurtdışı ürünlerinde evet.mazon vergi kesmiyor mu