Neler Yeni

Pc çalışıyor görüntü gelmiyor?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
okr
Arkadaşlar selam, sistem özelliklerim açıklamamda yazıyor. Daha dün akşam oyun oynadığım sisteme bugun ekran gelmiyor. Küçük kardeşim bilgisayari açtı o sirada işim vardi güç tuşuna basılı tutarak sistemi kapadım. Sonra açmaya çalıştığımda ise monitore görüntü gelmiyordu. Sistemin fişini çekip statik elektrigini aldım belki işe yarar diye ama yaramadı. Nasil çözeriz bunu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar selam, sistem özelliklerim açıklamamda yazıyor. Daha dün akşam oyun oynadığım sisteme bugun ekran gelmiyor. Küçük kardeşim bilgisayari açtı o sirada işim vardi güç tuşuna basılı tutarak sistemi kapadım. Sonra açmaya çalıştığımda ise monitore görüntü gelmiyordu. Sistemin fişini çekip statik elektrigini aldım belki işe yarar diye ama yaramadı. Nasil çözeriz bunu?
Bu arada klavyem calismiyordu. Mouse aktif ama.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Suçlunun ram olma ihtimali yüksek. Çıkart silgi ile silip uçlarını geri tak. Ramleri 1x8 tak veya değiştir. Yüksek ihtimalle düzelecektir. Veyahut Monitörünün kablosunu sök basılı tut monitörün açma tuşuna biraz. Daha sonra taktığında düzeliyor. Arada olduğunda bu şekilde çözüyorum etrafımdakilerdede bu şekilde çözmüştüm hocam.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Suçlunun ram olma ihtimali yüksek. Çıkart silgi ile silip uçlarını geri tak. Ramleri 1x8 tak veya değiştir. Yüksek ihtimalle düzelecektir. Veyahut Monitörünün kablosunu sök basılı tut monitörün açma tuşuna biraz. Daha sonra taktığında düzeliyor. Arada olduğunda bu şekilde çözüyorum etrafımdakilerdede bu şekilde çözmüştüm hocam.
Hocam sistem açıldı kendiginden biosa girdim m2 gözükmüyor mk sonra kapattım açılıp kapanmaya başladı

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
select proper boot device uyarı geliyor sonra yeniden mi başlıyor ?
Hocam sistem açıldı kendiginden biosa girdim m2 gözükmüyor mk sonra kapattım açılıp kapanmaya başladı

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
okr
select proper boot device uyarı geliyor sonra yeniden mi başlıyor ?
hocam windows m2 ssdye kurulu. American megatrends diye bir sayfa çıktı karşıma f1e bas dedi sonra biosa girdim m2 nin orada n/a yazıyordu. Ama boot sekmesinde m2 gözüküyor. Sonra m2 den başlat dedim şuan düzeldi windows açıldı. Teşekkürler yine de yardımın için. Ama neden m2 kayboldu onu bilmiyorum?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
M2 kaybolsaydı Boot kısmında gözükmezdi şuan çalışıyorsa bir sıkıntı yoktur hocam :D

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
okr
Top Bottom