Neler Yeni

PC ÇALIŞMIYOR ? PSU ?

harly999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atakan Tekno
1 ay önce elektrik git gel yaptı pc açılmadı , psu bozuldu sandım daha sonra , 0 dan ,işlemci , anakart, ram , psu aldım fakat yinede pc çalısmadı , sıkıntının power switch ten yani power tusundan kaynaklandığını düşünüyorum bilgisi olan varsa yardım edebilir mi rica etsem ?

Ekler

• IMG_20210530_091028.jpg
    IMG_20210530_091028.jpg
    3.5 MB · Hit: 48

harly999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atakan Tekno
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
coolmaster 750w +80gold vardı , şuanki 750w bronz

TALHA MURAT

80+ Silver
1 ay önce elektrik git gel yaptı pc açılmadı , psu bozuldu sandım daha sonra , 0 dan ,işlemci , anakart, ram , psu aldım fakat yinede pc çalısmadı , sıkıntının power switch ten yani power tusundan kaynaklandığını düşünüyorum bilgisi olan varsa yardım edebilir mi rica etsem ?
Sen 2. sistemini mi kurdun yani ?

psu kablolarında bir çıkma vs olmadığına dikkat et.

harly999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atakan Tekno

Mesaj otomatik birleştirildi:

kısmen öyle oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa eski biraz şüphelenmiyor değilim power switch reset switch kabloları tam oturmuyor , kabloları doğru bağladığımızdan eminim

mythrowib

80+ Silver
psu bozulmuştur Powerboost psu kullanıyorsun normal. biz boşuna mı diyoruz almayın Powerboost psu diye

harly999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atakan Tekno
psu bozulmuştur Powerboost psu kullanıyorsun normal. biz boşuna mı diyoruz almayın Powerboost psu diye
powerboost yeni olan dostum , denendi çalışıyor o , eski olan coolmaster dı belki oda çalısıyordur

mythrowib

80+ Silver
powerboost yeni olan dostum , denendi çalışıyor o , eski olan coolmaster dı belki oda çalısıyordur
psu nuz tam olarak ney model? coolermaster olsa bile korumaları yoksa patlayıp bozulmuş olabilir. garanti devam ediyorsa garantiye gönderin bencr

harly999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atakan Tekno
Ben bu kasanın ön panel ini nerden bulabilirim ? veyahutta yeni kasa mı almalıyım ?
psu nuz tam olarak ney model? coolermaster olsa bile korumaları yoksa patlayıp bozulmuş olabilir. garanti devam ediyorsa garantiye gönderin bencr
COOLMASTER CS750M GOLD , FAKAT PSU LARIN BOZUK OLDUGUNU SANMIYORUM EVDE 3 TANE PSU OLDU BİR YERDE SIKINTI VAR AMA ÇÖZEMİYORUM PC Bİ TÜRLÜ ÇALISMIYOR :D

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,821
İsim
Eren Yeager
Eski PSU'yu kullanmanızı öneririm şuan ki PSU'nuz pek iyi değil
Sorununuza gelirsek ekran kartını çıkartıp açmayı deneyin olmuyorsa anakartta ki switchlerden açmayı dener misiniz?

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Ben bu kasanın ön panel ini nerden bulabilirim ? veyahutta yeni kasa mı almalıyım ?

COOLMASTER CS750M GOLD , FAKAT PSU LARIN BOZUK OLDUGUNU SANMIYORUM EVDE 3 TANE PSU OLDU BİR YERDE SIKINTI VAR AMA ÇÖZEMİYORUM PC Bİ TÜRLÜ ÇALISMIYOR :D
eğer psu patladıysa ekran kartını da yakmış olabilir

harly999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atakan Tekno
Umarım ekran kartı yanmamıştır zor buluruz :/

Top Bottom