Bilgisayarıma girip diskin fotoğrafını atarmısın orada yazıyor kaç gb boş yer kaldığı.ssd kullanabildiğim 465gb var oyunlarım 245gb yer kaplıyor hadi 260 diyek kalan 200gb nerde yer sıkıntısı çekiyorum oyun indiricem yer yok resmen sağlam clear nasıl atarım format atıcam en son napmam lazım
sorun çıkmaz değil mi hocam en işe yarıyor uygulama indirilenler 2gb yer kaplıyor sadece bir de herşeyi silerken neler siliyor tüm indirlenelr silinmesinDownloads (indirilenler klasörü) boyutuna bakın.
Sonra
Download Dism++ - MajorGeeks
DISM++ is a utility for advanced users to clean, slim, backup, update, or recover your Windows operating system.www.majorgeeks.com
Dism++indirin.
Programı kurduktan sonra:
Aşağıdaki resimdeki sekmeyi açıp herşeye tık koyun ve sağ altta görülen "Temizle" düğmesine basıp bekleyin.
Alıntıyı görüntüle
Geçici dosyaları bir kontrol et. Bir de itunes gibi yedek alıp saklayan bir program var ise onlara bak.
Hocam önemli dosyaların varsa indirilenler klasöründen kesip başka bir klasöre yapıştır. Silinme olasılığı var oradaki dosyaların.sorun çıkmaz değil mi hocam en işe yarıyor uygulama indirilenler 2gb yer kaplıyor sadece bir de herşeyi silerken neler siliyor tüm indirlenelr silinmesin
Hangi dosyadan bahsediyorsunuz?Alıntıyı görüntüle
sonuçlar bunlar o dosya nasıl o kadar yer kaplıyor
halletim hocam boş boş bende yüklü olmayan bütün oyunlar yer kaplıyormuş hepsini tek tek elimle temizledim yinede istediğim kadar açamasamda 60gb yer açabildimHangi dosyadan bahsediyorsunuz?