Çözüldü✓ Pc de aldığım ekran görüntüleri ortada yok yardım

unkn4wn

80+
Reaksiyon skoru
62
prtsc ile yada herhangi bir program ile aldığım ekran görüntüleri ya kayıt edilmiyor yada hiç bilmediğim bir dosyaya kayıt ediliyor. nereye kayır olduğunu öğrenebilirmiyim yada normal bbir klasör açıp aldığım sslerin oraya kaydedilmesini sağlayacak bir ayar varsa onu yapabilirmiyim yardımcı olursanız çok sevinirim
1763648742016.webp

prtsc ile yada herhangi bir program ile aldığım ekran görüntüleri ya kayıt edilmiyor yada hiç bilmediğim bir dosyaya kayıt ediliyor. nereye kayır olduğunu öğrenebilirmiyim yada normal bbir klasör açıp aldığım sslerin oraya kaydedilmesini sağlayacak bir ayar varsa onu yapabilirmiyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Alıntıyı görüntüle
Ekran alıntısı aracını kullanıyorsanız arama çubuğuna yazarak açın,orada ayarlar var.Ayarlarda dosya konumu gözüküyor.

na
Ekran alıntısı aracını kullanıyorsunuz arama çubuğuna yazarak açın,orada ayarlar var.Ayarlarda dosya konumu gözüküyor.
nasıl yapmalıyım hocam tam olarak arama win arama motoruna ekran alıntısı mı yazayım ? win 11 pro kullanıyorum

na

nasıl yapmalıyım hocam tam olarak arama win arama motoruna ekran alıntısı mı yazayım ? win 11 pro kullanıyorum
Evet. Oraya yazın,3 noktaya basın,ayarlara basın ve dosya konumu açın.

Evet. Oraya yazın,3 noktaya basın,ayarlara basın ve dosya konumu açın.
1763649316180.webp

hocam bunlar çıkıyor çıkana basınca da alakasız şeyler çıkıyor . ekran görüntüleri isimli klasörü arıyorsak o zaten masaüstünde var ama içi boş . büyük ihtimalle farklı bir klasöre kayıt ediliyor onu nasıl bulabilirim

C:\Users\"kendi bilgisayar adınız"\OneDrive\Resimler\Ekran Görüntüleri
1763649417229.webp

Windows+Shift+S tuş kombinasyonu ile yapıyorsanız. Arama kısmında "Alıntı ve Taslak" bulun ayalarını düzeltin.

1763649969369.webp

hocam aratınca herhangi bir dosya çıkmıyor microsoft store a atıyor aşağıda çıkana basınca

Ekran görüntüsü neyden alıyorsunuz nasıl alıyorsunuz hocam bilmemiz gerekiyor.
normal prtsc tuşu ile alıyorum direkt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

" C:\Users\mehme\Pictures " dosyada dosya ismi kısmına bunu yazın ve dizine gidin daha sonra orada "Screenshots" adında bir klasör oluşturup yeniden deneyin.
hocam ben beceremiyorum galiba bana mala anlatır gibi anlatır mısın. resmi dillede konuşmana gerek yok hatta istersen insta falan verim ordan seri seri anlat. ekran görüntüleri adlı klasötün adını yazdığın şeyle mi değiştireyim?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,495
Üyeler
184,940
Son üye
talikoyuriko
Geri