unkn4wn
80+
- Reaksiyon skoru
- 62
- Konu Sahibi Konu Sahibi
önceden sağ altta bildirim çıkıyordu ama çok önceden onu kapatmıştım rahatsız olduğum için artık çıkmıyor bildirim. prtsc de aynı win + shifs + s ile aynı şeyler çıkıyor basıncaHocam prtsc basınca bi uygulama bir ekran vb. bir şey açılmıyor mu veya ekran görüntüsü kıaydedildi gibi bir şey?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Napolinova hocam kusura bakma vaktini falan aldıysam ama bu sorunu mutlaka çözmem lazım biliyorsan lütfen dediğim gibi salağa anlatır gibi tek tek anlatnormal prtsc tuşu ile alıyorum direkt
hocam ben beceremiyorum galiba bana mala anlatır gibi anlatır mısın. resmi dillede konuşmana gerek yok hatta istersen insta falan verim ordan seri seri anlat. ekran görüntüleri adlı klasötün adını yazdığın şeyle mi değiştireyim?
++prtsc ile yada herhangi bir program ile aldığım ekran görüntüleri ya kayıt edilmiyor yada hiç bilmediğim bir dosyaya kayıt ediliyor. nereye kayır olduğunu öğrenebilirmiyim yada normal bbir klasör açıp aldığım sslerin oraya kaydedilmesini sağlayacak bir ayar varsa onu yapabilirmiyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Alıntıyı görüntüle
Son düzenleme: