Çözüldü✓ Pc de aldığım ekran görüntüleri ortada yok yardım

Hocam prtsc basınca bi uygulama bir ekran vb. bir şey açılmıyor mu veya ekran görüntüsü kıaydedildi gibi bir şey?
önceden sağ altta bildirim çıkıyordu ama çok önceden onu kapatmıştım rahatsız olduğum için artık çıkmıyor bildirim. prtsc de aynı win + shifs + s ile aynı şeyler çıkıyor basınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal prtsc tuşu ile alıyorum direkt

hocam ben beceremiyorum galiba bana mala anlatır gibi anlatır mısın. resmi dillede konuşmana gerek yok hatta istersen insta falan verim ordan seri seri anlat. ekran görüntüleri adlı klasötün adını yazdığın şeyle mi değiştireyim?
@Napolinova hocam kusura bakma vaktini falan aldıysam ama bu sorunu mutlaka çözmem lazım biliyorsan lütfen dediğim gibi salağa anlatır gibi tek tek anlat

prtsc ile yada herhangi bir program ile aldığım ekran görüntüleri ya kayıt edilmiyor yada hiç bilmediğim bir dosyaya kayıt ediliyor. nereye kayır olduğunu öğrenebilirmiyim yada normal bbir klasör açıp aldığım sslerin oraya kaydedilmesini sağlayacak bir ayar varsa onu yapabilirmiyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Alıntıyı görüntüle
++

Son düzenleme:
önceden sağ altta bildirim çıkıyordu ama çok önceden onu kapatmıştım rahatsız olduğum için artık çıkmıyor bildirim. prtsc de aynı win + shifs + s ile aynı şeyler çıkıyor basınca

@Napolinova hocam kusura bakma vaktini falan aldıysam ama bu sorunu mutlaka çözmem lazım biliyorsan lütfen dediğim gibi salağa anlatır gibi tek tek anlat

++
Store gir uygulamaları güncelle.
Fotoğraflar uygulamasını indir.

Store gir uygulamaları güncelle.
Fotoğraflar uygulamasını indir.
dediğin uygulama zaten var storeda arattığımda herhangi bir güncelleme görünmüyor win + shift + s ile yada direkt prtsc ile ekran görüntüsü aldığımda panoya kopyalanıyor fakat burada yine görünmüyor
1763657394296.webp

sol alttan kitaplık de sağ üstte güncelleştirmeler için buton olacak tıkla ona arayıp bulmayla güncelleyemezsin
1763657927023.webp

sağ üstte herhangi bir güncelleştirme tuşu çıkmıyor hocam arama yerine aratıcnada yine uygulamanın kendısı çıkıp sadece aç yazıyor

Windowsa sağ tıkla uygulamalara girip fotoğraflar ve ekran alıntısını silip tekrar indir
sadece fotoğraflar uygulaması görünüyordu onu kaldırdım. ekran alıntısı vs yok storeden de kuruyorum tekrar fotoğraflar uygulamasını kurduktan sonra ne yapayım hocam?

sadece fotoğraflar uygulaması görünüyordu onu kaldırdım. ekran alıntısı vs yok storeden de kuruyorum tekrar fotoğraflar uygulamasını kurduktan sonra ne yapayım hocam?
1763658298513.webp

hocam oldu sonunda çok sağol ss alınca artık hem bildirim geliyor eskisi gibi hemde ekran görüntüleri dosyasına kaydediliyor. normalde bu indirttiğin şeyler bende olan şeyler miydi benmi yanlışlıkla silmişim yoksa sorun neydi yani tekrar bulaşmayayım

Geri