Pc de bu fan sesi yüksekmi

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
580
SELAMÜN ALEYKÜM
Bu ses özellikleri geceleri çok rahatsız ediyor yüksekmi yoksa normal düzeydemi bu ses video atıyorum birazdan.

Çok yüksek, hazır mı aldın sistemi?

Normal olabilir mi hocam 15 yıllık laptop gibi ses çıkarıyor. Zar zor duyman lazım koskoca kasa.

SELAMÜN ALEYKÜM
Bu ses özellikleri geceleri çok rahatsız ediyor yüksekmi yoksa normal düzeydemi bu ses video atıyorum birazdan.
Yüksek. BIOS tan fan hızını CPU sıcaklığı 55-60 derecelerden sonra kademeli artır.

Full speed hızda çalışıyor fanlar birtane fanım çalışmıyor zaten 2 fandan hava giriyor kasaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok yüksek, hazır mı aldın sistemi?
1 seneyi geçiyor alalı eğer yeni fan alırsam swsi azalcaksa almaya çalışcam

Full speed hızda çalışıyor fanlar birtane fanım çalışmıyor zaten 2 fandan hava giriyor kasaya

Bunlar molex fanlar mı? 4 tane pwm fan al keyfime bak bence. Bu uğultuyla kafayı yersin.

Bunlar molex fanlar mı? 4 tane pwm fan al keyfime bak bence. Bu uğultuyla kafayı yersin.
Hocam kasayı aldığımda içinde olanlar bilmiyorum ne fanlar ama biraz oara biriltirp fan alıyim en iyisi

Al al artic f12 pwm pst öneririm 4 tanesi işini görür.

Al al artic f12 pwm pst öneririm 4 tanesi işini görür.
Hocam onlarda rgb si olmadığı için istemiyorum rgb olan modelide biraz pahalı.toplam 9 adet fan almak istiyorum

En iyisi bi 1 ay daha bekliycem ondan sonra almaya çalışıyim.bende belki bu ses normaldir dşye bu zamana kadar fan almadım ama bu aralar gerçekten çok fazla geldiğini hissetmeye başladım.

darkın fanı vardı kule tipinde traktör gibiydi, thermalright taktım ses duyulmuyo

darkın fanı vardı kule tipinde traktör gibiydi, thermalright taktım ses duyulmuyo
Hangi model thermalright

Bu model vardı aklımda sesli diyorlar diye vazgeçtim.

Geri