Neler Yeni

PC de coil whine olup olmadığı en kolay nasıl anlaşılır

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Dostum bende de Coil Whine var. Bazen PC boştayken çıkıyor ses bazen de GTA 5 Full Ultra ayarlar MSAA 4X'de çıt çıkartmıyor. Garip bir durum fakat sesten başka hiçbir etkisi yok sadece ses.
Hocam ben o konulara takıntılıyım hiç olmaması için bir şey yapmak lazımmı

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Hocam ben o konulara takıntılıyım hiç olmaması için bir şey yapmak lazımmı
Dediğim gibi şans. Çünkü günümüzdeki firmalar Coil Whine'ı bir sorun olarak görmüyor. İade edebilirsin anca ama yenisinde de çıkmayacağının bir garantisi yok.

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Dediğim gibi şans. Çünkü günümüzdeki firmalar Coil Whine'ı bir sorun olarak görmüyor. İade edebilirsin anca ama yenisinde de çıkmayacağının bir garantisi yok.
Anladım hocam ama hiç çıkmama ihtimali varmı PC yi aldım diyelim sorun yok en fazla kaç aya kadar çıkar mesela 1 ay ses yok daha sonradanda olmazmı

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Anladım hocam ama hiç çıkmama ihtimali varmı PC yi aldım diyelim sorun yok en fazla kaç aya kadar çıkar mesela 1 ay ses yok daha sonradanda olmazmı
Tabii hiç çıkmama ihtimali de var şansına bağlı işte. Benim 2 hafta sonra başlamıştı. 1 ay olmadı daha da olmaz demek yanlış olur her an çıkabilir.

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Tabii hiç çıkmama ihtimali de var şansına bağlı işte. Benim 2 hafta sonra başlamıştı. 1 ay olmadı daha da olmaz demek yanlış olur her an çıkabilir.
Her an korkudamı beklicem yani :( keşke çıkmasa hiç

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Gelen sesten anlayabilirsin ki Coil Whine'ın bilgisayara hiçbir etkisi yoktur sadece ses çıkartır. Kulaklık kullanıyorsan pek sorun edilecek bir şey değil bence.
İleriye dönük sorun çıkartırmı. Kart ömrü azalma vb.

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
İleriye dönük sorun çıkartırmı. Kart ömrü azalma vb.
Hayır, yani tek bir sorun olabilir o da kartı satışa çıkardığınızda değerinde biraz azalma olabilir CW yüzünden. Onun haricinde kartın ömrüne vs. bir zararı yok.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Yusuf
Ses takıntım var knk
aynı takıntı bende de var bu yüzden mümkün olduğunca en az ses çıkaran bileşenler oluşan parçalardan sipariş vermiştim. coil whine sesinden çekinmiş tam tersine psu'daki fan rattle problemi ile karşılaştım. yapacağın şey şu sistemi topladıktan sonra sistem boştayken kasayı dinle, tiz bir ıslık varmı yok mu bu coil whine problemidir, veya fan dönüşlerinde bir fan tıkırtı sesi var mı buda fan rattle problemidir. baktın sistem boşta hiç ses yok bu iyiye delalet fakat iş bitmedi, şimdi sistemi ekran kartıyla birlikte işlemciyi aynı anda %100 yüke benchmarka bindir ve kasayı yine dinle tiz bir zınlama veya tıkırdı yoksa kasanda ne coil whine nede fan rattle var demektir.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Hayır, yani tek bir sorun olabilir o da kartı satışa çıkardığınızda değerinde biraz azalma olabilir CW yüzünden. Onun haricinde kartın ömrüne vs. bir zararı yok.
Satmayacsğıma göre sorun yok. Sese razıyım ben

Top Bottom