Yazmadı öyle bişeyHocam anlatıyorum ya işte ağ bağdaştırıcılarına gel ünlem işaretli realtek varya ona sağ tık yap cihazı kaldır de sonra cihazın Sürücü yazılımını sil yazacak ona tık işareti koyup uygula de bu kadar sonra dediğimi yap
Şimdi network wireless i indirdim onu pc ye aktarimiDediğim siteden Windows 7 32 bit yazıyor ya ona tıkla işletim sistemi seçme yeri gelecek Windows 10 64 bit seç dediğim şeyi indir.
Neyi kaldırım hocam anlamadımki siziEvet hocam aktar masaüstüne at ama kurmadan önce o dediğim şeyi kaldır yukarıda belirttiğim şekilde.
OlmadıEvet hocam aktar masaüstüne at ama kurmadan önce o dediğim şeyi kaldır yukarıda belirttiğim şekilde.
Nerde yazıyo işte oBak hocam anlatıyorum aygıt yöneticisine gel ağ bağdaştırıcılarına gel ünlem işareti olan realtek ile başlayan bişey varya ona sağ tık yap yaptın mı yaptıktan sonra cihazı kaldır var ona bas sonra cihazın Sürücü yazılımını sil diye bişey yazacak onu işaretle uygula de sonra indirdiğin dosyayı kur pcyi yeniden başlat
Bide bunda win7 yazıyo onu anlamadımBak hocam anlatıyorum aygıt yöneticisine gel ağ bağdaştırıcılarına gel ünlem işareti olan realtek ile başlayan bişey varya ona sağ tık yap yaptın mı yaptıktan sonra cihazı kaldır var ona bas sonra cihazın Sürücü yazılımını sil diye bişey yazacak onu işaretle uygula de sonra indirdiğin dosyayı kur pcyi yeniden başlat
Hazreti Eyüp sabrın için seni tebrik ediyorum arkadaşım.Hocam kaç kere anlattım ya ama anlamıyorsun.
Reis kusura bakma seni yorduk amaSıkıntı yok sen indir kur.
Reis dediniz yaptım ana olmadı çünkü senin bana verdiğin dosyada max 8.1 var ondan olmadıhocam bi dk beklermisin resimli olarak anlatacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bak pcden aygıt yöneticisine geldin değilmi ordanda ağ bağdaştırıcılarına çift tıkla sonra realtek ile başlayan bişey varya ona sağ tık yao cihazı kaldıra tıkla bu şekil cihazın sürücü yazılımını sil işaretli olacak uygula diyeceksin yaptıktan sonra haber ver.