- Konu Sahibi Konu Sahibi
İşletim sistemin 32 bit
İşletim sistemin 32 bitmi hocam yoksa 64 bitmi.
mi hocam yoksa 6
Mesaj otomatik birleştirildi:
64 herhalde nerden bakılıyokiİşletim sistemin 32 bitmi hocam yoksa 64 bitmi.
İşletim sistemin 32 bit
İşletim sistemin 32 bitmi hocam yoksa 64 bitmi.
mi hocam yoksa 6
64 herhalde nerden bakılıyokiİşletim sistemin 32 bitmi hocam yoksa 64 bitmi.
64 bide ben bi 32 denimiAyarlara gel sistem kısmına gel hakkında kısmında yazar.
Bakabildinmi
Reis ağ bağdaştırıcı sekmesi boşYok bı dk
Şimdi aygıt yöneticisine gel sonra ağ bağdaştırıcılarına gel ünlem işaretli realtek varya ona sağ tık yap cihazı kaldır de cihazın Sürücü yazılımını sil işaretli olsun uygula de sonra
Buradan Windows 10 64 bit seç işletim sistemi olarak realtek lan driver yazanı indirip kurun pcyi yeniden başlatın.Asus P7H55-M SI Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP
Download the latest drivers for your Asus P7H55-M SI to keep your Computer up-to-date.www.driverscape.com
Cihazın sürücü yazılımını sil derkenYok bı dk
Şimdi aygıt yöneticisine gel sonra ağ bağdaştırıcılarına gel ünlem işaretli realtek varya ona sağ tık yap cihazı kaldır de cihazın Sürücü yazılımını sil işaretli olsun uygula de sonra
Buradan Windows 10 64 bit seç işletim sistemi olarak realtek lan driver yazanı indirip kurun pcyi yeniden başlatın.Asus P7H55-M SI Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP
Download the latest drivers for your Asus P7H55-M SI to keep your Computer up-to-date.www.driverscape.com
Network wireless imi indircemÇift tıkla o ağ bağdaştırıcılarına hocam
Sürücü yazılımını sil işaretli olsun derken anlamadımYukarıda dediğimi yap hocam ağ bağdaştırıcılarına gel ünlem işaretli realtek varya ona sağ tık yap cihazı kaldır de cihazın Sürücü yazılımını sil işaretli olsun uygula de sonra dediğim yerden işletim sistemi olarak Windows 10 64 bit seç realtek lan driver yazanı indirip kurun pcyi yeniden başlatın.
Sildim ben senin Windows 7 diye indirttiğiniTik koyacan işte ona hocam
Bide neye tik koyacamTik koyacan işte ona hocam
Reis senin indirttiğin de win8 diyo Windows 10 u seçtim amaHocam anlatıyorum ya işte ağ bağdaştırıcılarına gel ünlem işaretli realtek varya ona sağ tık yap cihazı kaldır de sonra cihazın Sürücü yazılımını sil yazacak ona tık işareti koyup uygula de bu kadar sonra dediğimi yap