Neler Yeni

PC DE OYUN OYNARKEN OYUN DONUP KAPANIYOR MASAÜSTÜNE ATIYOR

mehmet72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet alkan
ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN KAÇ GÜNDÜR BU SORUNLA UĞRAŞIYORUM PC ALALI DAHA 2,5 AY FELAN OLDU HANGİ OYUNA GİRERSEM GİRİM Bİ 20 DK CİVARI OYNADIKTAN SONRA DONUP MASAÜSTÜNE ATIYOR SİSTEM HAZIR GELDİ VATANDAN ALDIM 4060 7500F 1 TB SSD 16 GB RAM ASROCK A-620M ANAKART VAR ETS OYNUYOM ATIYOR CS DE ATIYOR GTA DA ATIYOR RDR 2 DE ATIYOR YT DEN BİR SÜRÜ VİDEO İZLEDİM HİÇ BİRİ OLMADI BİLGİLİ BİRİ VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN

TahinPekmez

80+ Gold
oyun içi sicakliklar nasıl. herhangi bir hata veriyor mu,masaüstüne attiktan sonra

TahinPekmez

80+ Gold
PSU dan degil. GPU dan degil. islemci ram anakart arasinda bir durum söz konusu olabilir, ram hizlariyla alakali.
ama,
tahminim cpu sıcaklık degerleri. msi afterburner indir. oyun ici sicakliklara bak. işlemci 20dk sonra isinma sonucu yükten kurtulmak icin oyunu kapatır. 7500f de stok sogutucu mu var.

mehmet72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PSU dan degil. GPU dan degil. islemci ram anakart arasinda bir durum söz konusu olabilir, ram hizlariyla alakali.
ama,
tahminim cpu sıcaklık degerleri. msi afterburner indir. oyun ici sicakliklara bak. işlemci 20dk sonra isinma sonucu yükten kurtulmak icin oyunu kapatır. 7500f de stok sogutucu mu var.
Hayır Rampage 120mm soğutucu var üstünde
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama,
İşletim sistemimde Windows 11 bide geçenler de ekran kartı driverlarıyla bı sorun yaşadım PC yi açtığım zaman siyah ekranda kaldı ve fare imleci mavi bir şekilde dönüyor şu güvenli moda geçip driveri silmiştim ve olmuştu bunuda belirtmek isterim

TahinPekmez

80+ Gold
Hayır Rampage 120mm soğutucu var üstünde

İşletim sistemimde Windows 11 bide geçenler de ekran kartı driverlarıyla bı sorun yaşadım PC yi açtığım zaman siyah ekranda kaldı ve fare imleci mavi bir şekilde dönüyor şu güvenli moda geçip driveri silmiştim ve olmuştu bunuda belirtmek isterim
sürekli ayni dklarda kapandigindan sıcaklık degerlerine bakilmasi lazim. cpu ve gpu nun.
senin yerinde olsam.sokerim.pc.yi. tekrar takarım. birde temiz format win 10 kurarım

mehmet72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sürekli ayni dklarda kapandigindan sıcaklık degerlerine bakilmasi lazim. cpu ve gpu nun.
senin yerinde olsam.sokerim.pc.yi. tekrar takarım. birde temiz format win 10 kurarım
MSI programıni kurdum gpu 55 derecelerde geziyor CPU ise 69 geçmiyor gpu kullanımı ise 65 lerde felan normal mi

Ekler

• 17411388234584453684229467508477.jpg
    17411388234584453684229467508477.jpg
    2.1 MB · Hit: 5

TahinPekmez

80+ Gold
MSI programıni kurdum gpu 55 derecelerde geziyor CPU ise 69 geçmiyor gpu kullanımı ise 65 lerde felan normal mi
pek normal degil, işlemci 7500f göre sıcak. yarim saat oyna bakalim kac dereceye çıkacak. gpu yani ekran karti kullanimi %99 olmali ama %67 darbogaz var.

Top Bottom