taktım göremedi pc yitype c kablosu telefonda usb kabloyu pc ye tak otamatik oluyor
type c kablosu telefonda usb kabloyu pc ye tak otamatik oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
telefondan da dex'i açman lazım
type c den hdmi çeviren kablo ilk defa duydum hiç uğraşmaya değmez o zamanYanlış hatırlamıyorsam windows için dex one ui 7 ile rafa kaldırıldı. Onun yerine type c-hdmi ile monitöre bağlarsanız dex aktive olur.
Type c - hdmi kablodan ziyade hdmi girişli bi usb hub düşünebilirsin ilgini çekerse. Normal hdmi kablonu ekran kartı yerine huba takarak kullanabilirsin + oyun oynarken pd destekleyenler, ethernet ve usb a girişliler var. Klavye fare ils beraber ciddi bir desktop ortamı kurabilirsin. Dex gündelik hayatta çok ihtiyaç duyulan bir şey değil, ihtiyaç duyduğunda çok işine yarayan bir şey. Sadece denemek istiyorsan ve kendine uygun bir kullanım aklına gelmiyorsa elzem değil.type c den hdmi çeviren kablo ilk defa duydum hiç uğraşmaya değmez o zaman
anladım teşekkürler bu DeX in asıl kullanım amacı ne peki bunu sürekli kullanan ne için kullanırkiType c - hdmi kablodan ziyade hdmi girişli bi usb hub düşünebilirsin ilgini çekerse. Normal hdmi kablonu ekran kartı yerine huba takarak kullanabilirsin + oyun oynarken pd destekleyenler, ethernet ve usb a girişliler var. Klavye fare ils beraber ciddi bir desktop ortamı kurabilirsin. Dex gündelik hayatta çok ihtiyaç duyulan bir şey değil, ihtiyaç duyduğunda çok işine yarayan bir şey. Sadece denemek istiyorsan ve kendine uygun bir kullanım aklına gelmiyorsa elzem değil.
Zamaninda dex için Samsung dex kablosu almıştım.Hiç denemedim s24fe var bir kerelik samsung dex kullanmak istiyorum pc de nasıl yaparım bunu?
bir de bu DeX in avantajları nedir
anladım teşekkürlerBilgisayar kullanımı browsing, dizi/film vs ötesine geçmeyen kullanıcılar için ekstra bir yatırım yapmadan (monitör, klavye vs arabirimleri saymazsak) masrafsız pc deneyimi.
Ek olarak tüm verilerin tek cihazda toplanması avantajı var.
Günlük kullanım dışında başka uygulama alanları da var ama genellikle kısıtlı veya çok deneysel.