B breadvlll 80+ Bronze Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 642 Reaksiyon skoru 189 7 Ekim 2025 #27 O zaman çözüm basit
Wilot 80+ Bronze Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 717 Reaksiyon skoru 180 7 Ekim 2025 #28 Emircan özer yazmış: Ya galibaa böyle çözüm bulamiyacam ya geçen sordum bilen olmadı Devamı için tıklayın... Bu kadar endişe etmek yerine sakince bütün sorunu tam detayları ile anlatsanız aslında çözüm bulabilirsiniz diye düşünüyorum, “sadece valorantta oluyor, bilgisayar kilitleniyor” diyerek sorun pek anlaşılmadan cevap bulmak zor olur Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 7 Ekim 2025 breadvlll yazmış: O zaman çözüm basit Devamı için tıklayın... Valonun komple varlığını silmek en basit ve mantıklısı sanırım
Emircan özer yazmış: Ya galibaa böyle çözüm bulamiyacam ya geçen sordum bilen olmadı Devamı için tıklayın... Bu kadar endişe etmek yerine sakince bütün sorunu tam detayları ile anlatsanız aslında çözüm bulabilirsiniz diye düşünüyorum, “sadece valorantta oluyor, bilgisayar kilitleniyor” diyerek sorun pek anlaşılmadan cevap bulmak zor olur Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 7 Ekim 2025 breadvlll yazmış: O zaman çözüm basit Devamı için tıklayın... Valonun komple varlığını silmek en basit ve mantıklısı sanırım
Gene Takovic 80+ Bronze Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 627 Reaksiyon skoru 421 7 Ekim 2025 #29 Emircan özer yazmış: Şimdi knk Valoranti acıyorum aradan 2-3 dakika sonra ekran kitleniyor 5 saniye kadar ondan sonra geliyor ve bu durum kendini tekrar ediyor Devamı için tıklayın... Ekran kartın ne? AMD ise stabil sürücü bulup kurman lazım, son çıkanlar sıkıntılı.
Emircan özer yazmış: Şimdi knk Valoranti acıyorum aradan 2-3 dakika sonra ekran kitleniyor 5 saniye kadar ondan sonra geliyor ve bu durum kendini tekrar ediyor Devamı için tıklayın... Ekran kartın ne? AMD ise stabil sürücü bulup kurman lazım, son çıkanlar sıkıntılı.