Bugün ne geldiMerhabalar ben 2 gün önce PC yi televizyon a hdmı ile bağlamış kullanmaktaydım ancak bugün geldi PC yi açamayı denedim açamadım (yani ekranda sinyal yok yazısı çıktı) bilgili olan biri varsa lütfen acil yardım
Bugün geldim demek istiyor.Bugün ne geldi
Denedim çalışmıyor, pc açılıyor gibi oluryor yani fan falan çalışıyor fare rgb fareye ışık geliyor ancak klavyeye gelmiyorTelevizyondan source kısmından HDMI modlarının hepsini deneyin. Birinde çalışacaktır.
Yauv hacım bugün geldim olacaktı o telefon sağolsunBugün ne geldi
PC'den görüntü çıkışı alamıyorum yazmışsınız bunu anlamak bile zorken klavye ne alaka?Denedim çalışmıyor, PC açılıyor gibi oluryor yani fan falan çalışıyor fare RGB fareye ışık geliyor ancak klavyeye gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yauv hacım bugün geldim olacaktı o telefon sağolsun
Evet pc de enerji var fanlar çalışıyor hatta telefonu flanda şarj ettim (denemek amaçlı) ancak ne görüntü geliyor ne de klavyeye ışıkHocam bilgisayara güç geliyor mu? Kabloları söküp takar mısınız? Sistem özellikleriniz neler?
Bugün geldim demek istiyor.
Önceden ekrandan önce klavyenin ışıkları yanıyorya ne bilim numlock ışığı flan ordanPC'den görüntü çıkışı alamıyorum yazmışsınız bunu anlamak bile zorken klavye ne alaka?
Sistem özellikleriniz neler?Evet PC de enerji var fanlar çalışıyor hatta telefonu flanda şarj ettim (denemek amaçlı) ancak ne görüntü geliyor ne de klavyeye ışık
Önceden ekrandan önce klavyenin ışıkları yanıyorya ne bilim numlock ışığı flan ordan
İ5 2. Nesil, amd radeon hd 7570, 8gb ram 120gb ssd, 500gb hdd, asus p8h61- mxSistem özellikleriniz neler?
Bu arada 8 9 yıllık pc ama gta5 flan oynuyordum rahatça (düşük grafiklerde)Sistem özellikleriniz neler?
Hocam ekran kartını sökün. Görüntü kablosunu anakarta takın. Birde RAM ayrı ayrıysa teker teker farklı slotlarda deneyin.İ5 2. Nesil, amd radeon hd 7570, 8gb ram 120gb ssd, 500gb HDD, asus p8h61- mx
Tamam bunu deneyiceğim ancak diyelim yine olmadı napim?Hocam ekran kartını sökün. Görüntü kablosunu anakarta takın. Birde RAM ayrı ayrıysa teker teker farklı slotlarda deneyin.
En son çare teknik servis hocam ama evde çözme ihtimalimiz var. Siz dediklerimi uygulayın. Bunları yaparken bilgisayarın elektiriğini kesin. Ellerinizi duvara veya metale tutarak kendinizi topraklayın.Tamam bunu deneyiceğim ancak diyelim yine olmadı napim?
Eyvallah hacım ben bu dediklerini deniyeceğim dediiim gibi 8 yıllık ancak bi günde bozulması tuhafladım tekrar sağolEn son çare teknik servis hocam ama evde çözme ihtimalimiz var. Siz dediklerimi uygulayın. Bunları yaparken bilgisayarın elektiriğini kesin. Ellerinizi duvara veya metale tutarak kendinizi topraklayın.