PC den görüntü çıkışı alamıyorum

Furkan[K]

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhabalar ben 2 gün önce pc yi televizyon a hdmı ile bağlamış kullanmaktaydım ancak bugün geldi pc yi açamayı denedim açamadım (yani ekranda sinyal yok yazısı çıktı) bilgili olan biri varsa lütfen acil yardım

Televizyondan source kısmından HDMI modlarının hepsini deneyin. Birinde çalışacaktır.

Merhabalar ben 2 gün önce PC yi televizyon a hdmı ile bağlamış kullanmaktaydım ancak bugün geldi PC yi açamayı denedim açamadım (yani ekranda sinyal yok yazısı çıktı) bilgili olan biri varsa lütfen acil yardım
Bugün ne geldi

Televizyondan source kısmından HDMI modlarının hepsini deneyin. Birinde çalışacaktır.
Denedim çalışmıyor, pc açılıyor gibi oluryor yani fan falan çalışıyor fare rgb fareye ışık geliyor ancak klavyeye gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün ne geldi
Yauv hacım bugün geldim olacaktı o telefon sağolsun

Denedim çalışmıyor, PC açılıyor gibi oluryor yani fan falan çalışıyor fare RGB fareye ışık geliyor ancak klavyeye gelmiyor

Yauv hacım bugün geldim olacaktı o telefon sağolsun
PC'den görüntü çıkışı alamıyorum yazmışsınız bunu anlamak bile zorken klavye ne alaka?

Hocam bilgisayara güç geliyor mu? Kabloları söküp takar mısınız? Sistem özellikleriniz neler?

Bugün geldim demek istiyor.
Evet pc de enerji var fanlar çalışıyor hatta telefonu flanda şarj ettim (denemek amaçlı) ancak ne görüntü geliyor ne de klavyeye ışık

PC'den görüntü çıkışı alamıyorum yazmışsınız bunu anlamak bile zorken klavye ne alaka?
Önceden ekrandan önce klavyenin ışıkları yanıyorya ne bilim numlock ışığı flan ordan

Evet PC de enerji var fanlar çalışıyor hatta telefonu flanda şarj ettim (denemek amaçlı) ancak ne görüntü geliyor ne de klavyeye ışık

Önceden ekrandan önce klavyenin ışıkları yanıyorya ne bilim numlock ışığı flan ordan
Sistem özellikleriniz neler?

Tamam bunu deneyiceğim ancak diyelim yine olmadı napim?
En son çare teknik servis hocam ama evde çözme ihtimalimiz var. Siz dediklerimi uygulayın. Bunları yaparken bilgisayarın elektiriğini kesin. Ellerinizi duvara veya metale tutarak kendinizi topraklayın.

En son çare teknik servis hocam ama evde çözme ihtimalimiz var. Siz dediklerimi uygulayın. Bunları yaparken bilgisayarın elektiriğini kesin. Ellerinizi duvara veya metale tutarak kendinizi topraklayın.
Eyvallah hacım ben bu dediklerini deniyeceğim dediiim gibi 8 yıllık ancak bi günde bozulması tuhafladım tekrar sağol

Geri