safakasımsoyupak
80+
- Reaksiyon skoru
- 81
bence de biraz ucuz ama vardır bir sebebiEkran kartı ucuza gitmiş sanki veya ikinci el piyasası da düşmüş olabilir.
bence de biraz ucuz ama vardır bir sebebiEkran kartı ucuza gitmiş sanki veya ikinci el piyasası da düşmüş olabilir.
Xbox oyunlarının çoğunu Game Pass ile PC de oynamıştım. İlk önce Series S düşünmüştüm ama sonra özel oyunlardan dolayı PS tarafına kaydım.Hocam Xbox niye düşünmediniz?
Peki hocam hayırlı olsun.Xbox oyunlarının çoğunu Game Pass ile PC de oynamıştım. İlk önce Series S düşünmüştüm ama sonra özel oyunlardan dolayı PS tarafına kaydım.
Aynı yılda (2015) gidip 10 yıllık PS3 e 800TL verdim. Aldığım dönem PS4 fiyatı 1200TL di. O zaman ne PC ye ne konsola bu kadar hakimim, bana PS4 oyunları daha pahalı ikisinde de aynı oyunlar var denmişti, tabi o zamanlar Uncharted 4 nedir falan bilmiyorumps4 slim'i 2015-2016 gibi 1000TL'ye aldım keşke eskisi gibi ucuz olsa da herkes konsolun tadını çıkarabilse
İndirim bekliyorum şuan TLOU ve GOW alacağım indirimde, sıra ne zaman PS+ üyeliği almaya gelir bilememGüzel hayırlı olsun şimdiden online oynarız belki.![]()
xbox bence alınmaz çünkü aynı oyunlar pc'de de var yani istese oynardı, ama playstation'da pc'de oynayamadığımız özel oyunlar var onun için playstation daha mantıklı bence.Hocam Xbox niye düşünmediniz?
Ücretsiz oyunlar için Plus gerekmiyor Warzone , rocket league , fortnite fln.Aynı yılda (2015) gidip 10 yıllık PS3 e 800TL verdim. Aldığım dönem PS4 fiyatı 1200TL di. O zaman ne PC ye ne konsola bu kadar hakimim, bana PS4 oyunları daha pahalı ikisinde de aynı oyunlar var denmişti, tabi o zamanlar Uncharted 4 nedir falan bilmiyorum
En azından konsolu aldığım fiyata sattım diyelim…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İndirim bekliyorum şuan TLOU ve GOW alacağım indirimde, sıra ne zaman PS+ üyeliği almaya gelir bilemem![]()
Şimdiden 2 3 adet oyunu steam a girdi bu artık ps içinde geçerli olacak konsol devri bitti.xbox bence alınmaz çünkü aynı oyunlar pc'de de var yani istese oynardı, ama playstation'da pc'de oynayamadığımız özel oyunlar var onun için playstation daha mantıklı bence.
2013’de normal ps4’ü 550 liraya almıştım dolar 2 falandı herhaldeps4 slim'i 2015-2016 gibi 1000TL'ye aldım keşke eskisi gibi ucuz olsa da herkes konsolun tadını çıkarabilse
Series S için bütçe yeterliydi ama PS almak istedim özel oyunlar İçin. PS5 dijital almayı da düşündüm aslında ama bütçe çok yetersiz kaldı onaHayırlı olsun series s veya ps5 dijital için bütçe yetersizdi herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdiden 2 3 adet oyunu steam a girdi bu artık ps içinde geçerli olacak konsol devri bitti.
Şimdi 4 katına satabilirsin iyi yatırım.2013’de normal ps4’ü 550 liraya almıştım dolar 2 falandı herhalde
1660ti için 4000 az rakam gibi rx580 i 5000 e koyuyorlar.Series S için bütçe yeterliydi ama PS almak istedim özel oyunlar İçin. PS5 dijital almayı da düşündüm aslında ama bütçe çok yetersiz kaldı ona![]()