başka porta takın ağ adaptorunu. bilgisayarı yeniden başlatın. açıldıktan sonra bi 30 saniye bekleyin eğer bağlanmazsa internet yok logosuna tıklayıp ordan ağlardan kendi ağınızı seçip sifrenizi yazın. bağlanır o zaman muhtemelen.Ethernet kablosu bağlanıyorum adaptör var
Post automatically merged:
Adaptör kullanıyorum 10 aydır ilk defa oldu bu
Evet
Ethernet kablosu yok evde yedek 1 tane var oda apartmanda bı tane kutuya bağlı
Ethernet kablosu bağlanıyorum adaptör varEthernet kablosu takılı mı?
Adaptör kullanıyorum 10 aydır ilk defa oldu buEğer imzadaki sistemden bahsediyorsanız anakartta Wi-Fi bulunmuyor. Ek bir alıcı kullanıyor musunuz?
Kullanmıyorsanız Ethernet kablosu ile internete bağlanabilirsiniz.
Evetağ adaptörünüz takılı mı?
Ethernet kablosu yok evde yedek 1 tane var oda apartmanda bı tane kutuya bağlıEthernet ile bağlanmayı deneyin.
başka porta takın ağ adaptorunu. bilgisayarı yeniden başlatın. açıldıktan sonra bi 30 saniye bekleyin eğer bağlanmazsa internet yok logosuna tıklayıp ordan ağlardan kendi ağınızı seçip sifrenizi yazın. bağlanır o zaman muhtemelen.Ethernet kablosu bağlanıyorum adaptör var
Adaptör kullanıyorum 10 aydır ilk defa oldu bu
Evet
Ethernet kablosu yok evde yedek 1 tane var oda apartmanda bı tane kutuya bağlı
Teşekkür ederim dedikleriniz yaptım düzeldi en iyi cevap olarak reportluyorumbaşka porta takın ağ adaptorunu. bilgisayarı yeniden başlatın. açıldıktan sonra bi 30 saniye bekleyin eğer bağlanmazsa internet yok logosuna tıklayıp ordan ağlardan kendi ağınızı seçip sifrenizi yazın. bağlanır o zaman muhtemelen.