RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,926
MiniDump dosyasını paylaş? Bidaha aynı hatayı aldır minidump dosyasını siteye yükle sonra linkini buraya at.
Hata ne zaman olacağı belli olmuyor benim elimde olan bişey değil.MiniDump dosyasını paylaş? Bidaha aynı hatayı aldır minidump dosyasını siteye yükle sonra linkini buraya at.
Tamam girin normal takılın olduğu zaman Minidump dosyalarını atın.Hata ne zaman olacağı belli olmuyor benim elimde olan bişey değil.
Yapsalar bile olabilir. Bende bu sorundan müzdariptim. Parçaları söküp taktım düzeldi.Gerçekten psu dan sorun olabilir mi ? Psu yu sıfır aldım FSP psu larının kontrolünü zaten yapmıyorlar mı ?
Bide şu virüs şeyi var dışarı çıkamıyorum psu bozuksa nasıl değiştircem ya offYapsalar bile olabilir. Bende bu sorundan müzdariptim. Parçaları söküp taktım düzeldi.
O son ihtimaliniz olsun. Bios sıfırlayın deneyin. Olmazsa her parçayı pini söküt tekrar sökün. Termal macununuz yoksa işlemciyi sökmeyin. Sorun devam ediyorsa RAM ilk şüpheniz olsun. Minidump dosyasını paylaşsanız aslında hatayı görebiliriz.Bide şu virüs şeyi var dışarı çıkamıyorum psu bozuksa nasıl değiştircem ya off
Dediğiniz herşeyi yaptım inşallah bidaha olmaz.?O son ihtimaliniz olsun. Bios sıfırlayın deneyin. Olmazsa her parçayı pini söküt tekrar sökün. Termal macununuz yoksa işlemciyi sökmeyin. Sorun devam ediyorsa RAM ilk şüpheniz olsun. Minidump dosyasını paylaşsanız aslında hatayı görebiliriz.
Sorun bu olabilir. Pek bilgim yok ama güç yetmediğinden vb olabilir.Ssd ile Hdd aynı kablodan ortak güç alıyormuş onlarıda ayırdım.