çok teşekkürler fakat efdc için olanı hangisi göremedimRansomware bulaşmış ilk önce Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yap olmazsa aşağıdaki makaleyi detaylıca oku Technopat Sosyal'deki Murat5038 hocam size yardım eder.
Çözüm: STOP Ransomware Deşifre Aracı
Bu araç şu an sadece altta olan uzantılara sahip şifrelenmiş dosyaları kurtarabilmektedir. Eski varyantlar: (1. araca dahildir) 6se9RaIxXF9m70zWmx7nL3bVRp691w4SNY8UCir0 - .djvu* variants, .promos D02NfEP94dKUO3faH1jwqqo5f9uqRw2Etn2lP3VBb - .rumba cZs3TaUYZzXCH1vdE44HNr1gnD2LtTIiSFFYv5t1 -...www.technopat.net
Hocam detaylarını maalesef bilmiyorum TP'de konu açıp Murat5038 ve Akil Gündoğan gibi kişileri etiketlemeniz en doğrusu olacaktır ben yüzeysel olarak biliyorum onlar işin içinde olan kişiler size daha fazla yardımcı olurlar.çok teşekkürler fakat efdc için olanı hangisi göremedim
ya 2 üyelik vardı az önce uyarı aldım birinden yazım hatasından diğerindende çoklu üyelik üyeliğin reddedildi dedi çok ağır saçma kurallar var benceHocam detaylarını maalesef bilmiyorum TP'de konu açıp Murat5038 ve Akil Gündoğan gibi kişileri etiketlemeniz en doğrusu olacaktır ben yüzeysel olarak biliyorum onlar işin içinde olan kişiler size daha fazla yardımcı olurlar.
Tp'nin kuralları biraz ağır haklısınız ama yapacak çare yok uymak zorundayız, uyarınız ne zaman bitiyor?ya 2 üyelik vardı az önce uyarı aldım birinden yazım hatasından diğerindende çoklu üyelik üyeliğin reddedildi dedi çok ağır saçma kurallar var bence