Eyisha
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,123
- İsim
- Emre Kaplan
Merhaba dostlar benim PC bazen açma tuşunu basınca monitöre ekran vermiyor klavye mouse vs her şeyin ışığı yanıyor ama ekran gelmiyor ve bunu sürekli değil ama arada keyfine göre yapıyor çözümünü de bir türlü bulamadım bazen 2-3 saat dokunmuyorum ekran veresi tutuyor bazen kablolarını sadece tak çıkar yapıyorum öyle düzeliyor bazen de arkadaki OFF tuşuna basıp elektriği tamamen kesip 10-15 dk bekledikten sonra tekrar ekran veresi tutuyor belli bir formülü de yok tamamen babasının keyfine göre ekran veriyor ve çok bıktım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bilgisayarcıya götürdüm böyle arada yapan hataları çözemem ben dedi çünkü ne zaman bilgisayarcı olsun garantiye gönderim hiçbir şey olmuyor ama evde yok abi ekran vermiyor yani her gün değil ama atıyorum cayır cayır 4-5 ay çalışıyor sonra dank bir başlıyor 1-2 hafta devam ediyor böyle ondan sonra tekrar tek seferde açılası tutuyor böyle de 3-4 ay devam ediyor ne yapıcam şaşırdım yardım edin lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha gün ekran gelmedi pc'yi kapadım sadece internet kablosunu çekip taktım çalıştırdım ekran veresi tuttu mantığını da anlamadım tamamen keyfine göre bazen kulaklığı vs çıkarıyorum 5dk bekliyorum öyle açılası tutuyor kafayı yedirtti bana yardım edin bir çözüm bulun lütfenMerhaba dostlar benim PC bazen açma tuşunu basınca monitöre ekran vermiyor klavye mouse vs her şeyin ışığı yanıyor ama ekran gelmiyor ve bunu sürekli değil ama arada keyfine göre yapıyor çözümünü de bir türlü bulamadım bazen 2-3 saat dokunmuyorum ekran veresi tutuyor bazen kablolarını sadece tak çıkar yapıyorum öyle düzeliyor bazen de arkadaki OFF tuşuna basıp elektriği tamamen kesip 10-15 dk bekledikten sonra tekrar ekran veresi tutuyor belli bir formülü de yok tamamen babasının keyfine göre ekran veriyor ve çok bıktım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bilgisayarcıya götürdüm böyle arada yapan hataları çözemem ben dedi çünkü ne zaman bilgisayarcı olsun garantiye gönderim hiçbir şey olmuyor ama evde yok abi ekran vermiyor yani her gün değil ama atıyorum cayır cayır 4-5 ay çalışıyor sonra dank bir başlıyor 1-2 hafta devam ediyor böyle ondan sonra tekrar tek seferde açılası tutuyor böyle de 3-4 ay devam ediyor ne yapıcam şaşırdım yardım edin lütfen