Neler Yeni

Pc Ekran kartı yerine işlemciden yiyor

Barsduen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bayram Eritmez
R5 7500f işlemcim var. Anakartım Asus prime b650m-r. Ekran kartı ise gigabyte 4060. Hiç anlamadığım bir biçimde oyunlar işlemcide çalışıyor. Ekran kartına 1 dakika geçiş yapıp tekrardan %100 civarında bütün oyunlarda işlemcide çalışmaya devam ediyor. Bakın oyunlar işlemciden çalışır diye yorum atmayın çünkü alakası yok. Gerçekten bir çözümü olan var ise donanımlarımda yapacağım bir şey ise rehber olmanız daha güzel. Son 2 haftadır bu durumda.

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Musa
R5 7500f işlemcim var. Anakartım Asus prime b650m-r. Ekran kartı ise gigabyte 4060. Hiç anlamadığım bir biçimde oyunlar işlemcide çalışıyor. Ekran kartına 1 dakika geçiş yapıp tekrardan %100 civarında bütün oyunlarda işlemcide çalışmaya devam ediyor. Bakın oyunlar işlemciden çalışır diye yorum atmayın çünkü alakası yok. Gerçekten bir çözümü olan var ise donanımlarımda yapacağım bir şey ise rehber olmanız daha güzel. Son 2 haftadır bu durumda.
Işlemci de dahili gpu yok nasıl oluyor anlamadım şuan

Barsduen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bayram Eritmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütün oyunlar işlemci, ekran kartı ve RAM kullanıyor. Oyunlarda işlemci ne kadar gerekliyse işlemci o kadarını kullanır.
Ben anlatamadım galiba. İşlemci %100 çalışıyor gpu %6 veya 0. Oyunda bu olmaz gpu da çalışması lazım işlemcide fps drop oluyor deli gibi

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Ege
Ben anlatamadım galiba. İşlemci %100 çalışıyor gpu %6 veya 0. Oyunda bu olmaz gpu da çalışması lazım işlemcide fps drop oluyor deli gibi
oyunda darboğaz vardır oyun grafiklerini yükselt

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yasin Sarıca
Ekran kartı driverini ddu ile kaldırp yeniden kurmayı dene çünkü anormal bi durum o işlemci ile ekran kartına darboğaz yapma ihtimali yok.

Barsduen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bayram Eritmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı driverini ddu ile kaldırp yeniden kurmayı dene çünkü anormal bi durum o işlemci ile ekran kartına darboğaz yapma ihtimali yok.
Şuan dediklerini yaptım. Test edeceğim.
Ekran kartını son sürüme güncelle. BIOS güncelle, Windows güncelle. Nvidia ayarını 3D uygulamanın karar vermesine izin ver yap.
Bunu da yaptım bu arada. Deniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan bu istatistikler var. Normal midir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun içinde ise (PUBG PC) bu şekilde. ve düşüyor

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    49.4 KB · Hit: 18
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    48 KB · Hit: 13
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR