Çözüldü✓ Pc ekran kartını görmüyor

valla tecnopattaki mevzuyu anlayamadım şuan birisi canlı görüşse benle harika olur yaa
Hocam dediğim gibi ekran kartı sürücüleri yanlış veya hatalı yüklenmiş, hepsini silip tekrar temiz bir kurulum yapmanız lazım. Bu iş biraz titiz yapılmalı ondan dolayı dediğim gibi bir servise gidebilirsiniz

Geri dönüş yaparsanız yardımcı olmayı deneriz hocam
hocam son yazdfığıma bakarmısısnız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dediğim gibi ekran kartı sürücüleri yanlış veya hatalı yüklenmiş, hepsini silip tekrar temiz bir kurulum yapmanız lazım. Bu iş biraz titiz yapılmalı ondan dolayı dediğim gibi bir servise gidebilirsiniz
ya servise gitmekte istemiyorum şimdi burdan halletmem lazım

hocam sizin iletişim hattınız varmı bişey soracağım ama müsaitseniz çok memnun olurum

.

hocam son yazdfığıma bakarmısısnız?

ya servise gitmekte istemiyorum şimdi burdan halletmem lazım

hocam sizin iletişim hattınız varmı bişey soracağım ama müsaitseniz çok memnun olurum

.
İnstagram adresim Bateedits hocam

Hocam numara üzerinden iletişime geçemiyorum kusura bakmayın. Discord,skype,instagram gibi yerlerden ekleyebilirsiniz
İnstagram olur wicaxcsgo ismim

Hocam numara üzerinden iletişime geçemiyorum kusura bakmayın. Discord,skype,instagram gibi yerlerden ekleyebilirsiniz
Hocam profilinize takip isteği attım beyaz bir profil fotoğraf var üzerinde yazı vardı o galiba Benim ismim de zaten belirttim wicaxcsgo

İnstagram adresim Bateedits hocam
Attım istek bakarmisin

Geri