xbox düşünüyorum beklemek istemem şuan.8Bitdo 2C öneririm. Ben de Aliden sipariş verdim 3-5 gün önce
buna haricen ne almam gerekiyor yazarsan sevinirim pille alakalı.Xbox 9.nesil gamepad
Ben tr'drn aldım severek kullanıyorum beklemek istemiyorsan8Bitdo 2C öneririm. Ben de Aliden sipariş verdim 3-5 gün önce
Xbox kolunu önerenleri dinleme gamesirin kendi sitesinden cyclone 2 yapıştır aldıktan sonra mail at.pc fc25 için en mantıklı gamepad hangisi olur bütçe 3 civarı.
öneri verirseniz sevinirim.
TR'de de satanlar var sen bılırsınxbox düşünüyorum beklemek istemem şuan.
bu çok iyiymiş mesela yukarıdaki 1900e satılıyor demiş onu alırsam ne kadar ekstra masraf ederimBu site direkt distribütörleriydi sanırım markayı Türkiye ye getiren bunlardı yanlış hatırlamıyorsam, amazonda da aynı satıcıdan Türkiye de satılıyor istersen bakabilirsin. Bu linkteki şarj istasyonuyla gelen versiyonu, ben ultimate 2c lila rengi olan basit modelini almıştım gayet memnunum.
8Bitdo Ultimate Hall Effect 2.4G Controller ve Şarj Dock - Siyah Windows, Android PC Ipad Uyumlu - 2,749.17 TL + KDV
8Bitdo Ultimate Hall Effect 2.4G Controller ve Şarj Dock - Siyah Windows, Android PC Ipad Uyumlu ,www.gizala.com.tr
en ucuzu olsa bile yeter alınır mı amazonda ucuz olanBu site direkt distribütörleriydi sanırım markayı Türkiye ye getiren bunlardı yanlış hatırlamıyorsam, amazonda da aynı satıcıdan Türkiye de satılıyor istersen bakabilirsin. Bu linkteki şarj istasyonuyla gelen versiyonu, ben ultimate 2c lila rengi olan basit modelini almıştım gayet memnunum.
8Bitdo Ultimate Hall Effect 2.4G Controller ve Şarj Dock - Siyah Windows, Android PC Ipad Uyumlu - 2,749.17 TL + KDV
8Bitdo Ultimate Hall Effect 2.4G Controller ve Şarj Dock - Siyah Windows, Android PC Ipad Uyumlu ,www.gizala.com.tr
buna ekstra bir şey almak gerekiyor mu alıcı pil falan vs. hiç bilgim yok açıkçası8bitdo 2c tavsiye ederim amazontr de 1900tl civarı
ultimate 2c iş görmez mi ucuz olsun diyorum, pek yoğun kullanmayacağım anlık heves.8bitdo ultimate amazondan al derim
bluetooth mu mantıklı wireless mı arada 300 tl var farkı ne?8bitdo ultimate amazondan al derim
2c kablolu da kullanılıyormuş muhtemelen oradan şarj oluyordur alıp geçiyorum amazondan 1875e.8bitdo ultimate amazondan al derim
Ultimate 2c yeterli pil almanıza falan gerek yok hocam. Kutusundan alıcısı çıkıyor type c ile de şarj oluyor.ultimate 2c iş görmez mi ucuz olsun diyorum, pek yoğun kullanmayacağım anlık heves.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bluetooth mu mantıklı wireless mı arada 300 tl var farkı ne?