Neler Yeni

PC FC 25 Gamepad Önerisi

Gurkanpiro

80+ Platinum
ultimate 2c iş görmez mi ucuz olsun diyorum, pek yoğun kullanmayacağım anlık heves.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bluetooth mu mantıklı wireless mı arada 300 tl var farkı ne?

2c kablolu da kullanılıyormuş muhtemelen oradan şarj oluyordur alıp geçiyorum amazondan 1875e.
İş görür sadece fikir olsun diye attım Yanı ıstersen alıden bı taktık vardı orada Bı tık ucuza geliyordu etkınlıkle felan

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,447
İsim
Diyarhan
Machenike G5 Pro
EASYSMX10
Machenike G1
8Bitdo 2C
Direwolf 3
İlk 2 si 30 dolar üstü ama altına düşerse en iyi ürünlerdir.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,511
İsim
kadir
İş görür sadece fikir olsun diye attım Yanı ıstersen alıden bı taktık vardı orada Bı tık ucuza geliyordu etkınlıkle felan
tamamdır 2c alıcam taktiği öğrenebilirsem iyi olur bakma şansın var mı işteyim bakamıyorum detaylı.

amazondan alıp geçeyim boşver.

Gurkanpiro

80+ Platinum
tamamdır 2c alıcam taktiği öğrenebilirsem iyi olur bakma şansın var mı işteyim bakamıyorum detaylı.

amazondan alıp geçeyim boşver.
Valla uğraşmak lazım dostum bende tam bilmiyorum yapan arkadaşlar vardı

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Enis Solak
bu çok iyiymiş mesela yukarıdaki 1900e satılıyor demiş onu alırsam ne kadar ekstra masraf ederim

en ucuzu olsa bile yeter alınır mı amazonda ucuz olan

buna ekstra bir şey almak gerekiyor mu alıcı pil falan vs. hiç bilgim yok açıkçası
Bu attığım şarj istasyonuyla geliyor ultimate 2c olan sadece dongle ve şarj kablosuyla geliyor xbox kolları gibi pil almana gerek yok yani. Ben 1900tl olanı amazondan aldım yaşadığım yer sebebiyle 4 5 günde geldi. Eğer öyle ultra bir şey aramıyorsan 1900tl ye amazondan ultimate 2c olanı alabilirsin tavsiye ederim yani.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,511
İsim
kadir
Bu attığım şarj istasyonuyla geliyor ultimate 2c olan sadece dongle ve şarj kablosuyla geliyor xbox kolları gibi pil almana gerek yok yani. Ben 1900tl olanı amazondan aldım yaşadığım yer sebebiyle 4 5 günde geldi. Eğer öyle ultra bir şey aramıyorsan 1900tl ye amazondan ultimate 2c olanı alabilirsin tavsiye ederim yani.
2c aldım aynen eyvallah

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
Bende almak istiyorum da renkleri çok kötü ya siyah rengi nasıl olmaz.

tadic3453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Tadic3453
hocam ölü bölge oranı iyi mi? bende xbox 9.nesil var 2.yi almayı düşünüyorum

Top Bottom