Neler Yeni

Pc fiyatı ne kadar eder ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Alper Kubilay
dostum alıcısını bulursan 20k sat adam sana diyor ki rx 6600 sıfır sistemler 12k satılıyor. max edeceği 11k istersen hiç kullanmamış ol. sonuçta 2.el oluyor.

Atyxah

80+ Silver

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı

Atyxah

80+ Silver
Sanane olm ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neye göre 12 bin 11 bin eder diyorsun o zaman.
Açıklıyorum dostum en ince ayrıntısına kadar bende al-sat yapıyorum sonuçta. Kötü fiyata kimse satılmasını istemez ama muadil ilanlarınıda attım yani.
yok böyle konuşan birisi için demiştim yazışından belli patlayacsğı ki tahmin ettiğim gibi şimdi de uyarı yiyecek

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı

Atyxah

80+ Silver
kardeşim ben seni anladım senin bilgisayarın çok güzel bir bilgisayar ancak bilgisayarlar önemsiz kullanıcıları önemli senin bilgisayarın şarap gibi ne kadar beklerse değerleniyor 2 yıllık garantileri bitmiş daha da değerlenir senin bilgisayarına ben 25 bin tl fiyat biçiyorum hayırlı olsun

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
kardeşim ben seni anladım senin bilgisayarın çok güzel bir bilgisayar ancak bilgisayarlar önemsiz kullanıcıları önemli senin bilgisayarın şarap gibi ne kadar beklerse değerleniyor 2 yıllık garantileri bitmiş daha da değerlenir senin bilgisayarına ben 25 bin TL fiyat biçiyorum hayırlı olsun
Kaybol haydi
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman kendini tatmin edecek bir yerde konu aç. Egonu tatmin etme veya benim sistemim en iyisi platformu değil burası.
Kddkdkkd peki

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
O zaman kendini tatmin edecek bir yerde konu aç. Egonu tatmin etme veya benim sistemim en iyisi platformu değil burası.
Herkese açık konu açıyorsun sonra yorum yapma. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar misali adam bizi konudan kovuyor. :D Tamam dostum senin sistemin RTX 3090 Tİ kadar değerli.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Herkese açık konu açıyorsun sonra yorum yapma. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar misali adam bizi konudan kovuyor. :D Tamam dostum senin sistemin RTX 3090 Tİ kadar değerli.
Fena dayanmissin he. Patlamistim şimdiye şu üsluba bak

Atyxah

80+ Silver
3090ti mı şaka mı yapıyorsunuz 50100ti eder bilgisayarı sonuçta kullanılmış jelatin sökmeyle uğraşılmaz

bu arada adam gitmiş :D

Top Bottom