Ckribrahim Taç Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 19,539 En İyi Cevap 1 20 Ağustos 2022 #27 Lisser yazmış: Fena dayanmissin he. Patlamistim şimdiye şu üsluba bak Devamı için tıklayın... Uyarı yemeğe değecek birisi değildi. Yoksa çoktan uyarı yerdim.
Lisser yazmış: Fena dayanmissin he. Patlamistim şimdiye şu üsluba bak Devamı için tıklayın... Uyarı yemeğe değecek birisi değildi. Yoksa çoktan uyarı yerdim.
Atyxah 80+ Silver Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 4,475 20 Ağustos 2022 #28 Lisser yazmış: Fena dayanmissin he. Patlamistim şimdiye şu üsluba bak Devamı için tıklayın... ben de gülerek yazdım zaten adamın forumda bu üslupla çok bir işi de yoktu zaten adama yardım ediyoruz küfür yiyoruz Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Ağustos 2022 kaç gün yiyor ban
Lisser yazmış: Fena dayanmissin he. Patlamistim şimdiye şu üsluba bak Devamı için tıklayın... ben de gülerek yazdım zaten adamın forumda bu üslupla çok bir işi de yoktu zaten adama yardım ediyoruz küfür yiyoruz Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Ağustos 2022 kaç gün yiyor ban