Pc fiyatları düşer mi?

Kripto paralar değer kaybediyor pc fiyatları 2-3 aya düşermi beklemelimiyim? Yoksa 10 bin TL civarında pc almalımıyım?
Yani knk ben dolar 6'yken arkadaşlarıma pc toplasammı fln demiştim. Dolar şuan uçuk piyasa fena, bekle dolar 2 ay'a düşer fln demişlerdi şuan dolar 8,45 civarlarında o zmn'ki toplayacağım pc 3.5k fln'dı şuan aynı pc'yi toplamaya çalştğmda 6k sen düşün ben şimdi alacağım düşer düşer diye diye dolar bi 11'i görür. O zmn'da keşke dolar 8'ken alsaydık deriz.
 
Kripto paralar değer kaybediyor pc fiyatları 2-3 aya düşermi beklemelimiyim? Yoksa 10 bin TL civarında pc almalımıyım?
Değer kaybediyor hatta bitcoin ve ethereum aleyhine bir sürü büyük olay oldu ama şuanda da dünya çapında çip sıkıntısı var bu krizler daha 1 yıl sürer gibi gözüküyor ve ozamana kadar tlde değer kaybı yaşanırsa 10 bin liralık pc bile 13-14 olabilir yani tamamen şansa gibi duruyor itopyada 10 bin liralık bir bütçeye çok iyi bilgisayarlar var bence şuan almalısın
 
Konunun burayla alakası ne ? Forumda sanırım moderatör eksiği var. Herkes alakasız başlık altına konu açıyor kimsede bir şey demiyor gerçekten garip.
 
Türkiye'de fiyatların azaldığını hayatım boyunca görmedim özellikle teknoloji ürünlerine zam geldikçe geliyor ve kur fiyatının gelecekte ne olacağı hakkına kimse yorum yapamıyor
Dolar her zaman dalgalanır. Türkiye de dolar artarsa ekmeğinden tut elimdeki laptopa kadar herşeye zam gelir. Ama asla ve asla dolar 1 lira da olsa hiç bir şeye indirim gelmez bu böyledir. Bence 2060 sistem alırsın o paraya ve rahat rahat kullanırsın.
 
Geri
Top