Bana göre 300 FPS yeterli 240 hz monitör ile yağ gibi oynarsın.zevk meselesi bişe diyemiyorsun
Bana göre 300 FPS yeterli 240 hz monitör ile yağ gibi oynarsın.zevk meselesi bişe diyemiyorsun
ama 1 sene sonra 300fps alamayabilirsinBana göre 300 FPS yeterli 240 hz monitör ile yağ gibi oynarsın.
Minecraftta 240 hz monitörün akıcılığıyla oynamak istiyor olabilir?Veya valorant esporcusu olabilir.Adamlar 20 bine sistem alıyor ve sadece valorant Minecraft neden israf ?
Ama aldığın sisteme bağlıama 1 sene sonra 300fps alamayabilirsin
Yok öyle değil 240 hz monitör için Max hangi ekran kartı?Minecraftta 240 hz monitörün akıcılığıyla oynamak istiyor olabilir?Veya valorant esporcusu olabilir.
Maximum ekran kartı diye bir şey yok.3090 ile de 240 hz kullanırsın,ama minimum dersen 3060 gerekebilir.Ama aldığın sisteme bağlı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok öyle değil 240 hz monitör için Max hangi ekran kartı?
Kusra bakma pek bir bilgim yok ama ben olsam vermezdim o kadarMaximum ekran kartı diye bir şey yok.3090 ile de 240 hz kullanırsın,ama minimum dersen 3060 gerekebilir.
Ben de.144 HZ monitör ile gtx 1660 super alıp keyfime bakardımKusra bakma pek bir bilgim yok ama ben olsam vermezdim o kadar
Şair iyi demişte bence sen o umutlanma"Bir umuttur yaşamak." demiş şair...
Yani knk ben dolar 6'yken arkadaşlarıma pc toplasammı fln demiştim. Dolar şuan uçuk piyasa fena, bekle dolar 2 ay'a düşer fln demişlerdi şuan dolar 8,45 civarlarında o zmn'ki toplayacağım pc 3.5k fln'dı şuan aynı pc'yi toplamaya çalştğmda 6k sen düşün ben şimdi alacağım düşer düşer diye diye dolar bi 11'i görür. O zmn'da keşke dolar 8'ken alsaydık deriz.Kripto paralar değer kaybediyor pc fiyatları 2-3 aya düşermi beklemelimiyim? Yoksa 10 bin TL civarında pc almalımıyım?
Değer kaybediyor hatta bitcoin ve ethereum aleyhine bir sürü büyük olay oldu ama şuanda da dünya çapında çip sıkıntısı var bu krizler daha 1 yıl sürer gibi gözüküyor ve ozamana kadar tlde değer kaybı yaşanırsa 10 bin liralık pc bile 13-14 olabilir yani tamamen şansa gibi duruyor itopyada 10 bin liralık bir bütçeye çok iyi bilgisayarlar var bence şuan almalısınKripto paralar değer kaybediyor pc fiyatları 2-3 aya düşermi beklemelimiyim? Yoksa 10 bin TL civarında pc almalımıyım?
Dolar her zaman dalgalanır. Türkiye de dolar artarsa ekmeğinden tut elimdeki laptopa kadar herşeye zam gelir. Ama asla ve asla dolar 1 lira da olsa hiç bir şeye indirim gelmez bu böyledir. Bence 2060 sistem alırsın o paraya ve rahat rahat kullanırsın.Türkiye'de fiyatların azaldığını hayatım boyunca görmedim özellikle teknoloji ürünlerine zam geldikçe geliyor ve kur fiyatının gelecekte ne olacağı hakkına kimse yorum yapamıyor