Efe Şentürk
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Kripto paralar değer kaybediyor pc fiyatları 2-3 aya düşermi beklemelimiyim? Yoksa 10 bin TL civarında pc almalımıyım?
Almalısın. Bekleye bekleye ağaca dönüşebilirsinKripto paralar değer kaybediyor pc fiyatları 2-3 aya düşermi beklemelimiyim? Yoksa 10 bin TL civarında pc almalımıyım?
"Bir umuttur yaşamak." demiş şair...Kripto paralar değer kaybediyor pc fiyatları 2-3 aya düşermi beklemelimiyim? Yoksa 10 bin TL civarında pc almalımıyım?
en az 2022 en fazla 2023.Kripto paralar değer kaybediyor pc fiyatları 2-3 aya düşermi beklemelimiyim? Yoksa 10 bin TL civarında pc almalımıyım?
Agalar bişey sorcam 300 400 FPS ile 600 FPS arasında ne fark var ?Kripto paralar değer kaybediyor pc fiyatları 2-3 aya düşermi beklemelimiyim? Yoksa 10 bin TL civarında pc almalımıyım?
Yani 2-3 ay beklemişlen biraz daha bekleyebilirim 2022 ye kadar acaba yine artarmı onu düşünüyorum benen az 2022 en fazla 2023.
görüntü olarak farkı yok fakat bu sayı zorlu oyunlara gelince 50-60 yerine 80 daha iyi oluyorAgalar bişey sorcam 300 400 FPS ile 600 FPS arasında ne fark var ?
Eğer 600 hz ve üzeri bir monitörün olsaydı bu farkı görürdün fakat öyle bir şey olmadığı için bir şey fark ettirmezAgalar bişey sorcam 300 400 FPS ile 600 FPS arasında ne fark var ?
Adamlar 20 bine sistem alıyor ve sadece valorant Minecraft neden israf ?görüntü olarak farkı yok fakat bu sayı zorlu oyunlara gelince 50-60 yerine 80 daha iyi oluyor
En az 2022'nin bile garantisi yok maalesef.Yani 2-3 ay beklemişlen biraz daha bekleyebilirim 2022 ye kadar acaba yine artarmı onu düşünüyorum ben
Hocam sadece oyun oynarım ve oynayacağım oyunlar hikayeli olsun ya da farklı şeyler yapacağım fakat fiyatlar düşene kadar idare edebilirim diyorsan Xbox Series X alıp Xbox Gamepass ile beraber idare ederim diyorsanız alın. En azından ikinci elden 1K kadar ucuz fiyata satıp pc alma ihtimaliniz var. Bence mantıklı ama seven olur sevmeyen olur. Bu dediklerime hak veren olur vermeyen olur. Orasını bilemem.Kripto paralar değer kaybediyor pc fiyatları 2-3 aya düşermi beklemelimiyim? Yoksa 10 bin TL civarında pc almalımıyım?
zevk meselesi bişe diyemiyorsunAdamlar 20 bine sistem alıyor ve sadece valorant Minecraft neden israf ?