Bilgisayar güç alıyormu?Pc görüntü vermiyor ve klavye ile muse ışıkları yanmıyor herseyi denedim yardım edernisiniz
Evet ana kartın ışığı yanıyor cpu fanı dönüyor ama görüntü yokBilgisayar güç alıyormu?
Ekran kartı bağlantısı nereden yaptınız?Evet ana kartın ışığı yanıyor cpu fanı dönüyor ama görüntü yok
Psu yeni daha görüntü gelmemsiyle pusunun alakası olacağını sanmıyorumBence psu da bi sorun var.
Hocam ben mining yapıyorum 1 kart risere oturmamış ti onu otuturdum sistemi açtım görüntü yok ve klavye ışıkları yanmiyorEkran kartı bağlantısı nereden yaptınız?
Tamamda görüntü kablosunu nereye takıyorsun?Psu yeni daha görüntü gelmemsiyle pusunun alakası olacağını sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben mining yapıyorum 1 kart risere oturmamış ti onu otuturdum sistemi açtım görüntü yok ve klavye ışıkları yanmiyor
Ekran kartının hdmı portunaTamamda görüntü kablosunu nereye takıyorsun?
Klavye ve ekipmana elektrik gitmiyorsa anakart dicem. oda çalışıyosa ben bi anlam veremedim.Psu yeni daha görüntü gelmemsiyle pusunun alakası olacağını sanmıyorum
Hocam ben mining yapıyorum 1 kart risere oturmamış ti onu otuturdum sistemi açtım görüntü yok ve klavye ışıkları yanmiyor
Birinci girişteki karta takınızEkran kartının hdmı portuna
Nasil yanıBirinci girişteki karta takınız
Ana kartın ışığı yaniyor rlKlavye ve ekipmana elektrik gitmiyorsa anakart dicem. oda çalışıyosa ben bi anlam veremedim.
Start verdinmi?Nasil yanı
Ana kartın ışığı yaniyor rl
Start verdinmi?