Neler Yeni

Çözüldü✓ Pc Güç Tuşuna Basınca Açılmıyor

qosinux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ensar Sönmez
İyi akşamlar herkese. Öğlen bilgisayarı kapattım. Az önce açmaya çalıştım açılmıyor. Anakarta güç geliyor. Klavyenin ışıkları yanıyor ancak güç tuşuna bastığımda hiçbir fan dönmüyor sebebi ne olabilir?

Xaprus

80+
İyi akşamlar herkese. Öğlen bilgisayarı kapattım. Az önce açmaya çalıştım açılmıyor. Anakarta güç geliyor. Klavyenin ışıkları yanıyor ancak güç tuşuna bastığımda hiçbir fan dönmüyor sebebi ne olabilir?
Kasa anakart bağlantılarını kontrol edin
Aksi halde islemcide problem olabilir
Brnzeri bir sorun yasamistim

qosinux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ensar Sönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa anakart bağlantılarını kontrol edin
Aksi halde islemcide problem olabilir
Brnzeri bir sorun yasamistim
Hocam bilgisayarı kapattıktan sonra açmak için sadece güç tuşuna bastım durduk yerde bir şey olabilir mi ya ?

Xaprus

80+
Hocam bilgisayarı kapattıktan sonra açmak için sadece güç tuşuna bastım durduk yerde bir şey olabilir mi ya ?
Elektronik her şey olabilir
Ama yuksek ihtimalle onemli birsey yoktur benden daha yetkili arkadaşlarin gelmesini bekleyelim daha sağlikli yorum yapacaklardir kasayi gormeden ne desem yalan olur
İcinizi ferah tutun umarım önemli birsey yoktur

qosinux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ensar Sönmez
Elektronik her şey olabilir
Ama yuksek ihtimalle onemli birsey yoktur benden daha yetkili arkadaşlarin gelmesini bekleyelim daha sağlikli yorum yapacaklardir kasayi gormeden ne desem yalan olur
İcinizi ferah tutun umarım önemli birsey yoktur
Sizde nasıl bir problem olmuştu nasıl çözmüştünüz hocam?

qosinux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ensar Sönmez
Benim problem islemcideydi pin tamiri gordu tekbik serviste masrafida cok olmadi 400 TL kadar lakin sizde benzeri bir problem olma ihtimali dusuk zira 1 gun once calisir durumdaymis
Bilgisayar yerinden kıpırdamadı hocam. Evdekilere sordum elektrik de kesilmemiş.

Onurology

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Onur Topcu
Power tuşuna 3-4 saniye basılı tutup açmayı dener misin?

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Kısa devre olmuş olabilir

qosinux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ensar Sönmez

Bartloss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Ali Köse
Sorunu çözebildiniz mi hocam ? Aynı sorun var şuan bende klavye vs yanıyor ama power da tık yok

qosinux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ensar Sönmez
Sorunu çözebildiniz mi hocam ? Aynı sorun var şuan bende klavye vs yanıyor ama power da tık yok
Hocam sistemi başka PSU ile çalıştırdığımda çalıştı. Klavyenin ışıkları yandığı için sorunun PSU'da olduğunu düşünmemiştim ama PSU kaynaklıymış. Servise gönderdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,365
Üyeler
164,656
Son üye
merther033
Top Bottom