Kasa anakart bağlantılarını kontrol edinİyi akşamlar herkese. Öğlen bilgisayarı kapattım. Az önce açmaya çalıştım açılmıyor. Anakarta güç geliyor. Klavyenin ışıkları yanıyor ancak güç tuşuna bastığımda hiçbir fan dönmüyor sebebi ne olabilir?
Hocam bilgisayarı kapattıktan sonra açmak için sadece güç tuşuna bastım durduk yerde bir şey olabilir mi ya ?Kasa anakart bağlantılarını kontrol edin
Aksi halde islemcide problem olabilir
Brnzeri bir sorun yasamistim
Elektronik her şey olabilirHocam bilgisayarı kapattıktan sonra açmak için sadece güç tuşuna bastım durduk yerde bir şey olabilir mi ya ?
Sizde nasıl bir problem olmuştu nasıl çözmüştünüz hocam?Elektronik her şey olabilir
Ama yuksek ihtimalle onemli birsey yoktur benden daha yetkili arkadaşlarin gelmesini bekleyelim daha sağlikli yorum yapacaklardir kasayi gormeden ne desem yalan olur
İcinizi ferah tutun umarım önemli birsey yoktur
Benim problem islemcideydi pin tamiri gordu tekbik serviste masrafida cok olmadi 400 tl kadar lakin sizde benzeri bir problem olma ihtimali dusuk zira 1 gun once calisir durumdaymisSizde nasıl bir problem olmuştu nasıl çözmüştünüz hocam?
Bilgisayar yerinden kıpırdamadı hocam. Evdekilere sordum elektrik de kesilmemiş.Benim problem islemcideydi pin tamiri gordu tekbik serviste masrafida cok olmadi 400 TL kadar lakin sizde benzeri bir problem olma ihtimali dusuk zira 1 gun once calisir durumdaymis
Kasa kablolamasini kontrol ettin miBilgisayar yerinden kıpırdamadı hocam. Evdekilere sordum elektrik de kesilmemiş.
İyi akşamlar herkese. Öğlen bilgisayarı kapattım. Az önce açmaya çalıştım açılmıyor. Anakarta güç geliyor. Klavyenin ışıkları yanıyor ancak güç tuşuna bastığımda hiçbir fan dönmüyor sebebi ne olabilir?
Evet hocam F-Panel kablolarını kontrol ettim doğru takılı.Kasa kablolamasini kontrol ettin mi
Olmadı hocamPower tuşuna 3-4 saniye basılı tutup açmayı dener misin?
Bilgisayar son kapandıktan sonra dokunulmadı hiç. Toz gibi bir şey sebep olabilir mi?Kısa devre olmuş olabilir
Sorunu çözebildiniz mi hocam ? Aynı sorun var şuan bende klavye vs yanıyor ama power da tık yokİyi akşamlar herkese. Öğlen bilgisayarı kapattım. Az önce açmaya çalıştım açılmıyor. Anakarta güç geliyor. Klavyenin ışıkları yanıyor ancak güç tuşuna bastığımda hiçbir fan dönmüyor sebebi ne olabilir?
Hocam sistemi başka PSU ile çalıştırdığımda çalıştı. Klavyenin ışıkları yandığı için sorunun PSU'da olduğunu düşünmemiştim ama PSU kaynaklıymış. Servise gönderdim.Sorunu çözebildiniz mi hocam ? Aynı sorun var şuan bende klavye vs yanıyor ama power da tık yok