MsGrkm06
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Değerler normal ama zaten kasması bir sorun belki bilgisayar trojen virüsü girmiş olabilir virüs taraması yapabilirsiniz.şuan pcde sadece chrome açık dosya iniyor chrome baya donuyor internet yavaşlığı olarak değil bildiğin kasıyor aşırı şekilde pcdede hafiften bir kasma var görev yöneticisindeki değerlerde bu şekilde sizce normalmi bir sorun olurmu?
Bana pek anormal gelmedi ancak anormal olsa bile onun yüzünden kasma yapacağını sanmıyorumİşlemcinin Ghz fazla gibi geldi ondan dolayı oluyor olabilirmi
Hz değerini kontrol edebilir misin? Düşmüş olabilir. İndirme yapmıyorken devam ediyor mu kasma?şuan pcde sadece chrome açık dosya iniyor chrome baya donuyor internet yavaşlığı olarak değil bildiğin kasıyor aşırı şekilde pcdede hafiften bir kasma var görev yöneticisindeki değerlerde bu şekilde sizce normalmi bir sorun olurmu?
Evetmonitör hz değerimi?
İndirme yapmıyorken devam ediyor mu kasma?Hz değeri normal şekilde
Ssd nizi test edebilirmisiniz sonuc olarak bir şey indiriyorum dediniz lakin 0 çalışıyor gözüküyor acaba veri aktarimi yaparken sorun mu yaşıyor diye düşündüm virus vb olma olasılığıda yüksek lakin sisteminiz bir şey kullanmıyor nasil bir virüs olabilir ki.silindi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ryzen 5 4500
Gtx 1660 Super
16Gb Ram
Kioxia 500Gb M.2 SSD
Asus B450M K II