asuramerlin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 162
Başlıktada belirtildiği gibi pc her açılıp kapandığında cmd açılıp kapanıyor
Kaspersky+malwarebytes antivirüs yazılımlarıyla tam taramalar yapın geçmezse format atınBaşlıktada belirtildiği gibi pc her açılıp kapandığında cmd açılıp kapanıyor
anormal bir durum değil yüklediğiniz programlardan dolayıdır hem bir virüs yiyecekseniz adam cmd açıp kapatmaz içiniz rahat etmeyecekse format atın geçinBaşlıktada belirtildiği gibi pc her açılıp kapandığında cmd açılıp kapanıyor
bendede oluyodu cmd açılıp kapanıyodu kaspersky ile taradım 2 tane firüs çıktı hocam belkide firüs nerden biliyozanormal bir durum değil yüklediğiniz programlardan dolayıdır hem bir virüs yiyecekseniz adam cmd açıp kapatmaz içiniz rahat etmeyecekse format atın geçin
arkadaş eğer bilmediği yerden bir şey yüklemediyse virüs değildir eğer oyun oynayan biri ise muhtemelen anti cheat programları tetikliyordurbendede oluyodu cmd açılıp kapanıyodu kaspersky ile taradım 2 tane firüs çıktı hocam belkide firüs nerden biliyoz
Yukarda dedikleri gibi bişey olmama ihtimali yüksek, sen yine de bi tarama yap deneme sürümleri bedava antivirüslerin, az bi zamandan başka bi kaybın olmazCevaplar için teşekkürler hocam formatı atalı 1 hafta oldu ondan dolayı sormak istedim
Yapacağım hocam teşekkürlerYukarda dedikleri gibi bişey olmama ihtimali yüksek, sen yine de bi tarama yap deneme sürümleri bedava antivirüslerin, az bi zamandan başka bi kaybın olmaz