Pc Her Açıldığında Cmd Açılıp Kapanıyor

asuramerlin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
162
Başlıktada belirtildiği gibi pc her açılıp kapandığında cmd açılıp kapanıyor

Başlıktada belirtildiği gibi pc her açılıp kapandığında cmd açılıp kapanıyor
anormal bir durum değil yüklediğiniz programlardan dolayıdır hem bir virüs yiyecekseniz adam cmd açıp kapatmaz içiniz rahat etmeyecekse format atın geçin

anormal bir durum değil yüklediğiniz programlardan dolayıdır hem bir virüs yiyecekseniz adam cmd açıp kapatmaz içiniz rahat etmeyecekse format atın geçin
bendede oluyodu cmd açılıp kapanıyodu kaspersky ile taradım 2 tane firüs çıktı hocam belkide firüs nerden biliyoz

bendede oluyodu cmd açılıp kapanıyodu kaspersky ile taradım 2 tane firüs çıktı hocam belkide firüs nerden biliyoz
arkadaş eğer bilmediği yerden bir şey yüklemediyse virüs değildir eğer oyun oynayan biri ise muhtemelen anti cheat programları tetikliyordur

Sadece açılışta görüyorsan bilgisayarın açıldığında bir servis veya hizmet çalıştırılıyordur. Örnek olarak Walpaper Engine gibi. Yada kablosuz kullandığın mouse, gamepad, kulaklık veya klavyenin hizmeti veya servisi de olabilir. Dert edilecek bir şey değil gibi ama aklınızda kalırsa diye virüs taraması yapmanızı öneririm.

Cevaplar için teşekkürler hocam formatı atalı 1 hafta oldu ondan dolayı sormak istedim

Cevaplar için teşekkürler hocam formatı atalı 1 hafta oldu ondan dolayı sormak istedim
Yukarda dedikleri gibi bişey olmama ihtimali yüksek, sen yine de bi tarama yap deneme sürümleri bedava antivirüslerin, az bi zamandan başka bi kaybın olmaz

eset online scanner ile tüm pc yi tarayın 5-6 saat sürebilir ve e posta vb istemiyor ve tespit konusunda çok başarılı

Yukarda dedikleri gibi bişey olmama ihtimali yüksek, sen yine de bi tarama yap deneme sürümleri bedava antivirüslerin, az bi zamandan başka bi kaybın olmaz
Yapacağım hocam teşekkürler

Geri