win 11 se aynı sorunu yaşıyordum güncelleme geldiğinde yaptım ve sorun gitti monitörün ömrü dolmak üzere de olabilir.Bilgisayarı her açtığımda ekranın üst kısmında şerit şeklinde siyah çizgiler gidip geliyor tam anlayamadım videosunu atacağım çok can sıkıcı bir durum.
Yok yeni sistem geçen sene aldım MSI monitörwin 11 se aynı sorunu yaşıyordum güncelleme geldiğinde yaptım ve sorun gitti monitörün ömrü dolmak üzere de olabilir.
eski monitörünüz var mıydı ? eğer eski kabloyu taktıysanız o da sebep olabilir.Yok yeni sistem geçen sene aldım MSI monitör
Monitörün kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorumeski monitörünüz var mıydı ? eğer eski kabloyu taktıysanız o da sebep olabilir.
ilginç bir durum ya windows güncellemesi ile çözülmezse yine sorun çıkarmaz da dediğiniz gibi sinir bozucu.Monitörün kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum
İncehesapa yazdım bakalım ne diyecekler 1 senelik sistem yaniilginç bir durum ya windows güncellemesi ile çözülmezse yine sorun çıkarmaz da dediğiniz gibi sinir bozucu.