PC her açtığımda ekranın üstü gidip geliyor

yoky

80+
Reaksiyon skoru
10
Bilgisayarı her açtığımda ekranın üst kısmında şerit şeklinde siyah çizgiler gidip geliyor tam anlayamadım videosunu atacağım çok can sıkıcı bir durum.

Bilgisayarı her açtığımda ekranın üst kısmında şerit şeklinde siyah çizgiler gidip geliyor tam anlayamadım videosunu atacağım çok can sıkıcı bir durum.

win 11 se aynı sorunu yaşıyordum güncelleme geldiğinde yaptım ve sorun gitti monitörün ömrü dolmak üzere de olabilir.

Monitörün kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum
ilginç bir durum ya windows güncellemesi ile çözülmezse yine sorun çıkarmaz da dediğiniz gibi sinir bozucu.

Hocam sonuç aldınız mı neyden kaynaklanıyormuş?
Ekran kartını asusa yolladım bir sorun yok denilip geri geldi bana.Bİlgisayar lazım diye göndermedim ama bu hafta şehir dışına giderken kargoya vereceğim.Geçen hafta arkadaşın monitöründe denedik aynı sorunu ondada verdi sorunun kasada olduğu çok açık.

Ekran kartını asusa yolladım bir sorun yok denilip geri geldi bana.Bİlgisayar lazım diye göndermedim ama bu hafta şehir dışına giderken kargoya vereceğim.Geçen hafta arkadaşın monitöründe denedik aynı sorunu ondada verdi sorunun kasada olduğu çok açık.
Farklı kabloyla denediniz değil mi?

Çözerseniz mutlaka yanıtlayın hocam bende de aynı sorun var driverlar falan güncel ekran kartı desen 1 senelik daha
Hocam driver sildim tekrar kurdum ama yok yani bu sorun neyden oluyor anlamadım ama gönderecğim bilgisayarciya gösterdim o da anlamadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,868
Üyeler
184,518
Son üye
efegs
Geri