tugayakdugan
80+
Dahası
14 k butce varsa bekle kanka, daha iyileri gelecek, abdullahın sistemi al.Beyler sizce da sistemi beklemeli miyim bütçe 14k 3060 istiyorum
14 k butce varsa bekle kanka, daha iyileri gelecek, abdullahın sistemi al.Beyler sizce da sistemi beklemeli miyim bütçe 14k 3060 istiyorum
intel sistemi aldım, bence şuan ki piyasa da alınabılecek en iyi sistem.
Kanka ama o sistem 6600 falan gelirse diye korkuyom amd istemiyom gpu14 k butce varsa bekle kanka, daha iyileri gelecek, abdullahın sistemi al.
Bu fiyata kaçmaz, RTX 3060 bunun gibi kaliteli sistem 14.000 TL den zor çıkabilir. Bu fiyata 12100F - RTX 2060 ikilisini alabilirsiniz. YouTube üzerinde yayınlanan performans ve inceleme videosunu izleyip karar verebilirsiniz.Beyler sizce da sistemi beklemeli miyim bütçe 14k 3060 istiyorum
o amd gelirse pc hocası 3. bir sistem daha yapacak, onda yine bence amd intel böyle 2 farklı secenek sunacak ve kesin 3060 olacak.Kanka ama o sistem 6600 falan gelirse diye korkuyom amd istemiyom gpu
Ben bir de yayın açmayı düşünüyorum genellikle battle royale özellikle pubg 2060 bana bu konuda sıkıntı çıkarır mıBu fiyata kaçmaz, RTX 3060 bunun gibi kaliteli sistem 14.000 TL den zor çıkabilir. Bu fiyata 12100F - RTX 2060 ikilisini alabilirsiniz. YouTube üzerinde yayınlanan performans ve inceleme videosunu izleyip karar verebilirsiniz.
Offf kanka bide bu kadar korkmamın sebebi param euro yani malum ülkemizde mini operasyonla yine 11 12 ye çakarlarsa diye korkuyorumo amd gelirse pc hocası 3. bir sistem daha yapacak, onda yine bence amd intel böyle 2 farklı secenek sunacak ve kesin 3060 olacak.
O zaman hayal olur pc işiBen bir de yayın açmayı düşünüyorum genellikle battle royale özellikle PUBG 2060 bana bu konuda sıkıntı çıkarır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Offf kanka bide bu kadar korkmamın sebebi param euro yani malum ülkemizde mini operasyonla yine 11 12 ye çakarlarsa diye korkuyorum
vallah kanka bilemedim karar senin, bu stok hemen tükenmez. düşünmeye zamanın var, amam yayın falan için bi tık daha iyisini almalısın bence.Ben bir de yayın açmayı düşünüyorum genellikle battle royale özellikle PUBG 2060 bana bu konuda sıkıntı çıkarır mı
Offf kanka bide bu kadar korkmamın sebebi param euro yani malum ülkemizde mini operasyonla yine 11 12 ye çakarlarsa diye korkuyorum
O zaman hayal olur pc işi
Ekran kartı üzerinden yayın açabilirsiniz. Ancak yayın için internet büyük ölçü de önem taşıyor. 5 Mbps upload altında yayın yapmak zor olabilir. Bu fiyata kaçmaz denebilecek bir sistem tabii ki karar sizindir. Yayın ile ilgili araştırma yapabilirsiniz. Eğer uygunsa alırsınız.Ben bir de yayın açmayı düşünüyorum genellikle battle royale özellikle PUBG 2060 bana bu konuda sıkıntı çıkarır mı
hani 2k stok vardı ne ara bitti ya
al satcılar ıcın mukemmel sıstem hocam dukkaın varsa bunu 12 den catır catır satarsınhani 2k stok vardı ne ara bitti ya