ah be hocam bende alacaktım yarınYani inanamıyorum hep mi bana denk gelir yarın alacağım dedim gecesinde 3K zam geldi ben böyle ekonomiyi
Şans yok ki şans hep gelir bizi bulur zatenah be hocam bende alacaktım yarın
Yarın alacaktım 1 haftadır zam yok tam ben alacam zam geliyoral geç benim gibi oyalanırsan bilgisayarsız kalırsın
2 gün önce öğlen aldım bende zam gelmesinden korkup acele ettimŞans yok ki şans hep gelir bizi bulur zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yarın alacaktım 1 haftadır zam yok tam ben alacam zam geliyor
Hocam ben de dün akşam aldım. 32 gb ram, kingston nv3 1 tb ssd ve çift fanlı işlemci soğutucu ekledim toplamda 37.848 tuttu.2 gün önce öğlen aldım bende zam gelmesinden korkup acele ettim
Hayırlı olsunHocam ben de dün akşam aldım. 32 gb ram, kingston nv3 1 tb ssd ve çift fanlı işlemci soğutucu ekledim toplamda 37.848 tuttu.
hocam monitör geldimiMesaj otomatik birleştirildi:
Ben bunu aldım
Daha gelmedi hocam cumaya gelir gibihocam monitör geldimi
Parçalarından dolayı güzel fiyat sistem hocam bir tek soğutucuyu peerless assassin yapabilirsin 4070 süper önerirdim ancak soğutucu. Kaliteli ram ssd filan girince işin içine biraz pahalıya geliyor o yüzden iyi bu sistemArkadaşlar harika bir fiyatı var alayımmı
PC HOCASI-GG11 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 EVO OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli
PC HOCASI-GG11 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4070 EVO OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Ve buna monitör lazım
gelince bi durum değerlendirmesi gelirmiDaha gelmedi hocam cumaya gelir gibi
Gelir tabi ki istersen konu açınca etiket atabilirim sanagelince bi durum değerlendirmesi gelirmi
Hocam bunlar böyle ben 4070 tis alacakken 2k zam yaptılar sonra 500tl indirdiler hop tekrar zam sonra tekrar indirdiler en sonunda aldım. Tekrar indirime girer mi bilmem ama bütçeniz varsa alın geçin sonra parça stoku bitiyor.Yani inanamıyorum hep mi bana denk gelir yarın alacağım dedim gecesinde 3K zam geldi ben böyle ekonomiyi