LeviN01
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 277
hocam farketmez ben kullanıyorum monitörü sadece senin görüşlerini merak ettimGelir tabi ki istersen konu açınca etiket atabilirim sana
hocam farketmez ben kullanıyorum monitörü sadece senin görüşlerini merak ettimGelir tabi ki istersen konu açınca etiket atabilirim sana
Ulaştı mı hocam size?2 gün önce öğlen aldım bende zam gelmesinden korkup acele ettim
Yok hocam henüz ulaşmadıUlaştı mı hocam size?
Galiba sen önermiştin hocam monitörü, incelemesini yapılan gelince konu açarımhocam farketmez ben kullanıyorum monitörü sadece senin görüşlerini merak ettim
Dün aldım. Sitede yazana göre 3 gün içerisinde kargoya veriyorlarmış hocam.Sen de aldın mı hocam
olbr bi kaç kişiye önerdim ben memnunum da o yüzdenYok hocam henüz ulaşmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen de aldın mı hocam
Galiba sen önermiştin hocam monitörü, incelemesini yapılan gelince konu açarım
Hocam alınmaz ya 4070 super olsa neyseArkadaşlar harika bir fiyatı var alayımmı
![]()
PC HOCASI-GG11 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / GALAX GeForce RTX 5060 Ti 1-Click OC 8GB / 32GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG11 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 5060 TI 8GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Ve buna monitör lazım
Ben bu fiyattan alacağım yinede uygunmuFiyatı zamlanmış. Umarım ilk fiyattan almışsınızdır.
Hocam link atın, ve bu kadar dolumu sizin atacağınızHocam alınmaz ya 4070 super olsa neyse
Dostum ilk fiyatı 35 bindi biliyorsundur belki. Şimdi bu fiyat hakkı mıdır emin değilim. Ben dün gece pchocasının 7700xt olan sistemini aldım. Ssd ram ve kasa değiştirdim 31 bine geldi. F/p olarak daha çok aklıma yattı.Ben bu fiyattan alacağım yinede uygunmu
Hocam link atın, ve bu kadar dolumu sizin atacağınız
Soğutucu dahil miDostum ilk fiyatı 35 bindi biliyorsundur belki. Şimdi bu fiyat hakkı mıdır emin değilim. Ben dün gece pchocasının 7700xt olan sistemini aldım. Ssd ram ve kasa değiştirdim 31 bine geldi. F/p olarak daha çok aklıma yattı.
Evet hocam soğutucu zaten stok sistem içinde ekli. Yeterli gördüm değiştirmedimSoğutucu dahil mi
Hocam bugün oturduğum semtin şubeye ulaştı gidip kendim aldım monitör de gelince kurulum yapacağımDün aldım. Sitede yazana göre 3 gün içerisinde kargoya veriyorlarmış hocam.
Ben bu fiyattan alacağım yinede uygunmu
Hocam link atın, ve bu kadar dolumu sizin atacağınız