- Bütçe
- 8000
Selamun aleykum , hayırlı geceler arkadaşlar. Sizce bu sistem için alınabilecek en güzel ve ileriye dönüp f/p monitör hangisi ? Başka öneriniz var mı ?
Daha önce masaüstü sistem ya da monitör kullanmadığım için bu konu hakkında bilgim yok. Yoldaşım olacak monitör arıyorum.
Aradığım özellikler :
-Valo/cs2/pubg/Rainbow Six: Siege/Warzone vb. fps oyunlarını en akıcı en güzel şekilde gecikme olmadan oynamak istiyorum.
-İleride ekran kartı odaklı oyunlar oynamak istersem de onları en iyi şekilde olmasa da kendimce güzel şekilde deneyimlemek istiyorum.
-Ghosting , ölü piksel , kronik vb. sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Bu konuda en güvenilir ve ileriye dönük olanı hangisi acaba ?
- Dizi film izlerken de gözleri yormadan en akıcı şekilde izlemek istiyorum ( tabi bu söylediklerim diğer modellere kıyasla ve fiyatına göre )
Son olarak sizce şu bir kaç günde monitörler indirime girer mi yoksa yeni yıl gelmeden zamlanır mı ?
Bütçe 7-8k fakat değerse 1-2k daha da çıkarım en fazla.
Daha önce masaüstü sistem ya da monitör kullanmadığım için bu konu hakkında bilgim yok. Yoldaşım olacak monitör arıyorum.
Aradığım özellikler :
-Valo/cs2/pubg/Rainbow Six: Siege/Warzone vb. fps oyunlarını en akıcı en güzel şekilde gecikme olmadan oynamak istiyorum.
-İleride ekran kartı odaklı oyunlar oynamak istersem de onları en iyi şekilde olmasa da kendimce güzel şekilde deneyimlemek istiyorum.
-Ghosting , ölü piksel , kronik vb. sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Bu konuda en güvenilir ve ileriye dönük olanı hangisi acaba ?
- Dizi film izlerken de gözleri yormadan en akıcı şekilde izlemek istiyorum ( tabi bu söylediklerim diğer modellere kıyasla ve fiyatına göre )
PC HOCASI-GG13 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG13 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7600 ve ASUS RX 7700 XT OC 12GB ile güçlendirilmiştir.
www.gaming.gen.tr
MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bütçe 7-8k fakat değerse 1-2k daha da çıkarım en fazla.