Neler Yeni

Pc hocası 7700xt sistem için f/p monitör önerir misiniz ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Jiyu
Bütçe
8000
Selamun aleykum , hayırlı geceler arkadaşlar. Sizce bu sistem için alınabilecek en güzel ve ileriye dönüp f/p monitör hangisi ? Başka öneriniz var mı ?
Daha önce masaüstü sistem ya da monitör kullanmadığım için bu konu hakkında bilgim yok. Yoldaşım olacak monitör arıyorum.
Aradığım özellikler :
-Valo/cs2/pubg/Rainbow Six: Siege/Warzone vb. fps oyunlarını en akıcı en güzel şekilde gecikme olmadan oynamak istiyorum.
-İleride ekran kartı odaklı oyunlar oynamak istersem de onları en iyi şekilde olmasa da kendimce güzel şekilde deneyimlemek istiyorum.
-Ghosting , ölü piksel , kronik vb. sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Bu konuda en güvenilir ve ileriye dönük olanı hangisi acaba ?
- Dizi film izlerken de gözleri yormadan en akıcı şekilde izlemek istiyorum ( tabi bu söylediklerim diğer modellere kıyasla ve fiyatına göre )
Son olarak sizce şu bir kaç günde monitörler indirime girer mi yoksa yeni yıl gelmeden zamlanır mı ?
Bütçe 7-8k fakat değerse 1-2k daha da çıkarım en fazla.

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
crcyle mert
diğer modellere göre ne artısı var acaba ? hepsinin fiyatı aynı olsa hangisi alınır sence ?
Kanka https://forum.donanimarsivi.com/kon...ih-rehberi-240hz-mini-rehber-eklendi.1029950/
Şu link sana yardımcı olacaktır özellikleri o fiyata göre çok iyi. Bi sıkıntısı var ölü piksel çıkıyor ben 3. Denememde temiz birtane buldum hepsiburadadan aldım böyle konularda anlayışlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde sen 7800 lü sistem alcaktın diye hatırlıyorum 7700 lü mü aldın

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka https://forum.donanimarsivi.com/kon...ih-rehberi-240hz-mini-rehber-eklendi.1029950/
Şu link sana yardımcı olacaktır özellikleri o fiyata göre çok iyi. Bi sıkıntısı var ölü piksel çıkıyor ben 3. Denememde temiz birtane buldum hepsiburadadan aldım böyle konularda anlayışlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde sen 7800 lü sistem alcaktın diye hatırlıyorum 7700 lü mü aldın
Bu konuyu okudum ama çok anlayamadım , genel olarak philips öneriyor. Önerdiğin lenovoya da bakacam

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
MSI G274QPF E2, Philips Evnia ikilisinden birisini alabilirsin. Lenovo R27QE modeli de çok güzel hir model fakat kalite kontrol sıkıntısı varmış ve ölü pikselli gelme olasılığı diğer monitörlere göre çok daha yüksekmiş. 3 4 kere satın alıp iade edip tekrar satın alanları gördüm Hepsiburada üzerinden 😄. Bir de Asus bi model öneriyorlar 10.000 TL fiyatı var modelin ismini unuttum.

• Beğen

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
tuna yurdakul
MSI G274QPF E2, Philips Evnia ikilisinden birisini alabilirsin. Lenovo R27QE modeli de çok güzel hir model fakat kalite kontrol sıkıntısı varmış ve ölü pikselli gelme olasılığı diğer monitörlere göre çok daha yüksekmiş. 3 4 kere satın alıp iade edip tekrar satın alanları gördüm Hepsiburada üzerinden 😄. Bir de Asus bi model öneriyorlar 10.000 TL fiyatı var modelin ismini unuttum.
ben de bunu almayı düşünüyorum bugün
4k civarı daha iyi bir şey çıkarsa karşına atar mısın hocam. Bakınıyorum hala

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Jiyu
Sence yukarıda aradığım özellikler için 180hz ya da 165hz monitör yeterli olur mu ? Dell ve asus da çok öneriliyor kararsızım.
2k monitör ile 180hz de oynarsam 1080p'de oynayanlara karşı ne kadar dezavantajım olur rekabetçide gecikme vs olarak acaba ?
7700xt için 2k monitör öneriliyor , 1080p 240-280hz düşünüyordum. Çok fark olur mu valo cs2 pubg gibi ?
Mümkünse amazon , hepsiburada vb. yerlerin kendi satıcıları olduğu ürünleri almak istiyorum.
Özellikle amazon iade konusunda daha iyi bir yer.
MSI G274QPF E2 bu monitör amazonda var ama satıcı teknorya. İade konusunda sorun olur mu satıcı farklı olduğu için ?
ayrıca bu monitör ile arasındaki tek fark 240hz olması mı ? 5-6k fazla vermeye değer mi ? mümkünse bütçemi aşmak istemem zaten.

MSI 27'' G274QPX RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 240HZ 1MS G-SYNC Gaming​

Son olarak aşağıdaki asus montilerin ikisi de aynı mı ? Asus TUF Gaming VG27AQ3A'tan farkı sadece 260 hz olması mı ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
ben de bunu almayı düşünüyorum bugün
4k civarı daha iyi bir şey çıkarsa karşına atar mısın hocam. Bakınıyorum hala
Hocam bi müsait olayım yardımda bulunacağım.

Sence yukarıda aradığım özellikler için 180hz ya da 165hz monitör yeterli olur mu ? Dell ve asus da çok öneriliyor kararsızım.
2k monitör ile 180hz de oynarsam 1080p'de oynayanlara karşı ne kadar dezavantajım olur rekabetçide gecikme vs olarak acaba ?
7700xt için 2k monitör öneriliyor , 1080p 240-280hz düşünüyordum. Çok fark olur mu valo cs2 pubg gibi ?
Mümkünse amazon , hepsiburada vb. yerlerin kendi satıcıları olduğu ürünleri almak istiyorum.
Özellikle amazon iade konusunda daha iyi bir yer.
MSI G274QPF E2 bu monitör amazonda var ama satıcı teknorya. İade konusunda sorun olur mu satıcı farklı olduğu için ?
ayrıca bu monitör ile arasındaki tek fark 240hz olması mı ? 5-6k fazla vermeye değer mi ? mümkünse bütçemi aşmak istemem zaten.

MSI 27'' G274QPX RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 240HZ 1MS G-SYNC Gaming​

Son olarak aşağıdaki asus montilerin ikisi de aynı mı ? Asus TUF Gaming VG27AQ3A'tan farkı sadece 260 hz olması mı ?
Size de aynı şekilde hocam.

Top Bottom