Ben stok kalmadıgı ıcın alacaktım Amd yi ama alırken son anda İntel stogunun oldugunu farkettım ıntel aldım . Ama amd aldıysan da pişman olmazsın dostumbi kaç kişiyle görüştüm intelin daha performanslı olacağını fakat amdyi tercih etmem gerektiğini söyledi ben de amd tercih ettim yalnız değilimdir umarım
ben de böyle düşünüyorum nerde satabilirim en hızlıBen aldım Ryzen 5 5500 siparişi verdim R5 4500'ü çoktan sattım.
İyi yapmışsınız.Ben aldım Ryzen 5 5500 siparişi verdim R5 4500'ü çoktan sattım.
Letgo, sahibinden gibi yerlerden sıfır fiyatına yakın satabilirsin. Bizim ek olarak avantajımız RTX 2060'ın OC modeli olması.ben de böyle düşünüyorum nerde satabilirim en hızlı
Ben aldım Ryzen 5 5500 siparişi verdim R5 4500'ü çoktan sattım.
2300tlden sattım gelince teslim edecegim anlaştım kişiyle, 2700tlden de r5 5500 aldım amazondan kupon ile.Kaça sattınız, hemen gitti mi?
2300tlden sattım gelince teslim edecegim anlaştım kişiyle, 2700tlden de r5 5500 aldım amazondan kupon ile.
evet ve intel stoğundaki kasa mesh değil hem de psu bizim gold onların bronzeLetgo, sahibinden gibi yerlerden sıfır fiyatına yakın satabilirsin. Bizim ek olarak avantajımız RTX 2060'ın OC modeli olması.
ben de amd aldım her şey oyun değil sonuçta 6 core 12 thread işe yarayacaktırbi kaç kişiyle görüştüm intelin daha performanslı olacağını fakat amdyi tercih etmem gerektiğini söyledi ben de amd tercih ettim yalnız değilimdir umarım
Nasıl Gold?evet ve intel stoğundaki kasa mesh değil hem de psu bizim gold onların bronze