Neler Yeni

🔥 PC Hocası F/P Sistem Çıktı! (RX6700XT)

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
fiyat fena değil ama artık yeni nesil kartlarla sistemler gelmeli, neredeyse hiçbir yayıncı yeni nesil ekran kartlarıyla sistem çıkarmadı
Neredeyse hepsi 4060 sistem çıkardı? RTX 4000 serisi TR deki çoğu kullanıcıya hitap edecek fiyatta değil, o yüzden yapmıyorlar.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Ömür
Her firmanın var itopyanın arkadaşım yaşadı, gencergaming, sinerji de hatta kendim yaşadım bunlar tek bir firmaya özel değil!
Ya arkadaşım sen şakamısın senin gamers arena kullanılan şeyleri sıfır diye satıp adına fatura kesiyor bana gelip dolandırıcıları savunma kart almışsın 85 derece hala her yerde olur diyorsun kafamı buluyorsun benle

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,940
İsim
Enver Eryalçın
Ya arkadaşım sen şakamısın senin gamers arena kullanılan şeyleri sıfır diye satıp adına fatura kesiyor bana gelip dolandırıcıları savunma kart almışsın 85 derece hala her yerde olur diyorsun kafamı buluyorsun benle
Tamam knk sinerji de pbt diye abs keycaps corsair k70 tkl gönderiyor, itopya da arkadaşımın arızalı apex prosunu garanti kapsamında olup tamir edilemediğinden para iadesi yapabiliriz veya teşhir ürünü göndermesini ne demeli?

frk.stts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
faruk settaşı
2 hafta önce benzer sistemi aldım tek tek toplamayla (İşlemci ekran kartı anakart ram) ekstra b550 gaming x v2 anakart ile 20k fiyata bunu görünce biraz koydu ama güzel sistem alanlara alacaklara hayırlı olsun

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
fiyatlara göre alınabilecek bir seçenek fakat gencergaming parça kalitesi cok kötü bilemedim

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Ömür
Tamam knk sinerji de pbt diye abs keycaps corsair k70 tkl gönderiyor, itopya da arkadaşımın arızalı apex prosunu garanti kapsamında olup tamir edilemediğinden para iadesi yapabiliriz veya teşhir ürünü göndermesini ne demeli?
Şimdi itopya daki arkadaşına para iyadesi yapabiliriz demişler bunda bir sakınca görmüyorum sinerji şeylik yapmış ama anlamak istemediğin şey böyle hatalar az ve nadiren oluyor senin o gamers arena her üründe yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam kardeşim sen güvenilir dediğin gamers arena dan alışveriş yapmaya devam et tabi ismi şuan gamers arenaysa

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
soğutucu ekleyin 650tlye geliyor galıba ınternetten alırsanız 1k sonraya bırakmayın

Top Bottom