-RutHleSs-
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Soğutucu eklemeden aldım, güzel denk geldi. Umarım pişman etmez.
Neden vazgeçtiniz acaba sistemde içinize sinmeyen bir şey mi var acaba?Ben almaktan vazgeçtim iptal ettim.
Dostum sistemde ram, ssd, kasa özelleştirmesi yaptığın zaman fiyatı geçen hafta yayınlanan rx6700 xt haqqus sistem gibi oluyor. Ayrıca 6700 xt çift fanlı model. Ben powercolor red devil 6700 xt kullandım. Dağlar kadar fark var. Kasa desen 305 mm desteğe sahip, yarın birgün bi ekran kartı alsan 3 fanlı aşağı yukarı 320 330 cm uzunluğa sahip. Sıkış pıkış olacak. Gerek yok yani. Benim kişisel tercihim ki bu sistem hala kod ile beraber alınabiliniyor. Emin ol 300 stok 2 dakika içinde biterdi.Neden vazgeçtiniz acaba sistemde içinize sinmeyen bir şey mi var acaba?
Bilemedim bende bunu iptal edip beklesek bu fiyata ve biraz daha üstüne daha düzgün bir şey alabilme şansımız olacak mı?Dostum sistemde ram, ssd, kasa özelleştirmesi yaptığın zaman fiyatı geçen hafta yayınlanan rx6700 xt haqqus sistem gibi oluyor. Ayrıca 6700 xt çift fanlı model. Ben powercolor red devil 6700 xt kullandım. Dağlar kadar fark var. Kasa desen 305 mm desteğe sahip, yarın birgün bi ekran kartı alsan 3 fanlı aşağı yukarı 320 330 cm uzunluğa sahip. Sıkış pıkış olacak. Gerek yok yani. Benim kişisel tercihim ki bu sistem hala kod ile beraber alınabiliniyor. Emin ol 300 stok 2 dakika içinde biterdi.
Karar senin kardeşimBilemedim bende bunu iptal edip beklesek bu fiyata ve biraz daha üstüne daha düzgün bir şey alabilme şansımız olacak mı?
Rtx 3060 lı notebook kullanıyorum masaüstü sisteme geçeceğim rtx 4000 serisine kullanıyorsunuz hocam
Aynen bende dün akşam 23:00 suların da iptal ettim sistemiDostum sistemde ram, ssd, kasa özelleştirmesi yaptığın zaman fiyatı geçen hafta yayınlanan rx6700 xt haqqus sistem gibi oluyor. Ayrıca 6700 xt çift fanlı model. Ben powercolor red devil 6700 xt kullandım. Dağlar kadar fark var. Kasa desen 305 mm desteğe sahip, yarın birgün bi ekran kartı alsan 3 fanlı aşağı yukarı 320 330 cm uzunluğa sahip. Sıkış pıkış olacak. Gerek yok yani. Benim kişisel tercihim ki bu sistem hala kod ile beraber alınabiliniyor. Emin ol 300 stok 2 dakika içinde biterdi.
Güzel sistem 17kyaİndirim kodu 1 saat sonra gelecekmiş İnstagram Story üzerinden. Kod ile birlikte 16.999TL'ye alabileceksiniz. İnstagram hesaplarının linki;
pchocasi (@pchocasicomtr) • Instagram photos and videos
0 Followers, 0 Following, 0 Posts - See Instagram photos and videos from pchocasi (@pchocasicomtr)instagram.com
PCH VELAR / RYZEN 5 7500F / RX 6700 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5200 MHz DDR5 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com