Neler Yeni

🔥 PC Hocası F/P Sistem Çıktı! (RX6700XT)

Andor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Demir
benim sapphire ekran kartı ve anakart ve kasa içime sinmedi alanlara hayırlı olsun :kekw:
Antec NX Series NX291 ile değiştirsemiydim acaba kasayı tip olarak sanki bu daha güzel ama kalite olarak fark var mıdır acaba değiştirmeden sipariş verdim çünkü.

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Oğuz
Antec NX Series NX291 ile değiştirsemiydim acaba kasayı tip olarak sanki bu daha güzel ama kalite olarak fark var mıdır acaba değiştirmeden sipariş verdim çünkü.
Nx291 kullandım ben. Sacı biraz ince ama 320 mm ekran kartı desteği var.

WhoCares

80+ Gold
ben şu açıdan beğenmedim en azından ledler kontrol edilebilir bi kasa olaydı iyidi şimdi gene onun için kontrolcu alınıcak işlemci sogutucuda argb li anakarrta soket yok bu sebeblerden dolayi tercih etmedim ben ekran kartıda sapphirein bu 2x fanlı modelini beğenmiyorum

Andor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Demir
ben şu açıdan beğenmedim en azından ledler kontrol edilebilir bi kasa olaydı iyidi şimdi gene onun için kontrolcu alınıcak işlemci sogutucuda argb li anakarrta soket yok bu sebeblerden dolayi tercih etmedim ben ekran kartıda sapphirein bu 2x fanlı modelini beğenmiyorum
Anladım hocam sanırım antec ile değiştirmemek kayıp olmadı artık bu fiyatlara seçenek yok mecbur sipariş ettik.

Cihangir

80+ Gold
İndirim kodu 1 saat sonra gelecekmiş İnstagram Story üzerinden. Kod ile birlikte 16.999TL'ye alabileceksiniz. İnstagram hesaplarının linki;

sistem çok iyi ama ben Nvidia dan devam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,374
Üyeler
165,672
Son üye
Rrywen
Top Bottom