Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Özelleştirmelerden SE 214 699 TL almayı unutmayın bu fiyata bulamazsınız.
Alınır tabi anakartıda b550 yapabiliyorsan tadından yenmez fazlası bu sistem için pahalı asus bir ekran kartı olsa neysede ekran kartının fiyatı bile düşük o yüzden 18-19 dan yukarısı fazla benceişlemci soğutucu eklenip alınabilir mi uygunmu fiyat
Rtx4060 li sistem mi alınır yoksa bu muSistemi sağlam yapmak 1TB SSD + FSP Psu + Soğutucu = 21-22 arasına geliyor indirimli haliyle. 6700XT sistem için yinede pahalı bana göre. Ama unutmayın Türkiyedeyiz
rtx 4060 tan daha çok fps verir bu sistem ham performans olarak Dlss 3 istiyorsan ve yeni teknoloji rtx alabilirsin ama ham performasn olarak bu sistem daha güçlü zaten rtx 4060 amd tarafında rx7600 karşılık geliyorRtx4060 li sistem mi alınır yoksa bu mu
sapphire bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir bende asus dual rx 6700xt var en düşük fiyatı bile 14 bin tlSapphire kart alev topu
Valla bende rx 6600 pulse vardı tdp değeri az olmasına rağmen 85 derece edge temp gördüm warzone da, kartı bir uv şeklinde denedim bir de stok arada 5 derece fark vardı yine de fayda etmemişti.rtx 4060 tan daha çok fps verir bu sistem ham performans olarak Dlss 3 istiyorsan ve yeni teknoloji rtx alabilirsin ama ham performasn olarak bu sistem daha güçlü zaten rtx 4060 amd tarafında rx7600 karşılık geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
sapphire bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir bende asus dual rx 6700xt var en düşük fiyatı bile 14 bin TL
bendeki kart en tepe oyunda bu sıcakta 65 dereceyi geçmiyor 2 fanlı olmasına rağmen ucuz etin suyu yavan olur diye boşa dememişler illa bir şeyinde sıkıntı vardırValla bende rx 6600 pulse vardı tdp değeri az olmasına rağmen 85 derece edge temp gördüm warzone da, kartı bir uv şeklinde denedim bir de stok arada 5 derece fark vardı yine de fayda etmemişti.
700TL farkla SE 214XT soğutma ekleniyor, sistemi alacak varsa onu eklemeden almasınİndirim kodu 1 saat sonra gelecekmiş İnstagram Story üzerinden. Kod ile birlikte 16.999TL'ye alabileceksiniz. İnstagram hesaplarının linki;
pchocasi (@pchocasicomtr) • Instagram photos and videos
0 Followers, 0 Following, 0 Posts - See Instagram photos and videos from pchocasi (@pchocasicomtr)instagram.com
PCH VELAR / RYZEN 5 7500F / RX 6700 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5200 MHz DDR5 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com