Neler Yeni

🔥 PC Hocası F/P Sistem Çıktı! (RX6700XT)

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali
İndirim kodu 1 saat sonra gelecekmiş İnstagram Story üzerinden. Kod ile birlikte 16.999TL'ye alabileceksiniz. İnstagram hesaplarının linki;

anakart geliştirilip alınabilir

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,940
İsim
Enver Eryalçın
bendeki kart en tepe oyunda bu sıcakta 65 dereceyi geçmiyor 2 fanlı olmasına rağmen ucuz etin suyu yavan olur diye boşa dememişler illa bir şeyinde sıkıntı vardır
Phanteks P500A vardı bir de hava akışı sorunsuz kasa idi :(

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,743
İsim
Kerem Çavuş
Valla bende rx 6600 pulse vardı tdp değeri az olmasına rağmen 85 derece edge temp gördüm warzone da, kartı bir uv şeklinde denedim bir de stok arada 5 derece fark vardı yine de fayda etmemişti.
bendeki kart en tepe oyunda bu sıcakta 65 dereceyi geçmiyor 2 fanlı olmasına rağmen ucuz etin suyu yavan olur diye boşa dememişler illa bir şeyinde sıkıntı vardır
asus dualin soğutması cidden çok iyi de sapphire de fiyatına göre kötü denemez kartı sıfır mı aldın miningli mi aldın bilmiyorum ama en kötü eagle serisi 6600 bile 85 derece görmez senin kartta sıkıntı varmış

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,940
İsim
Enver Eryalçın
asus dualin soğutması cidden çok iyi de sapphire de fiyatına göre kötü denemez kartı sıfır mı aldın miningli mi aldın bilmiyorum ama en kötü eagle serisi 6600 bile 85 derece görmez senin kartta sıkıntı varmış
Sıfır gamers arena dan aldım sonra bu ısıyı görünce sat gitsin dedim bu benim elimde kalacak diye zaten sattıktan 3 ay sonra kartı alan kişi de bozulmuş. 😒
Yani alan kişiye servis yenisini vermiştir diye düşünüyorum garantisi baya vardı içi açılmamıştı.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Ömür
Sıfır gamers arena dan aldım sonra bu ısıyı görünce sat gitsin dedim bu benim elimde kalacak diye zaten sattıktan 3 ay sonra kartı alan kişi de bozulmuş. 😒
Yani alan kişiye servis yenisini vermiştir diye düşünüyorum garantisi baya vardı.
Gamers arena dan alırsan böyle olur

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,940
İsim
Enver Eryalçın
Gamers arena dan alırsan böyle olur
Alakası yok bizim bir üst sokak da mağazası güvenilir yer hadi madem gamers arena da bu problem çıktı yeni yd rx 7000 serisi alanlar neden reddit de çok şikayetçi gpular dan?
İlk çıktığında referans modellerini dikey konumlandırma da kullanınca die çatlıyordu heatsink temas etmemesinden dolayı özel kartlar da wattman sorunları hala vardı.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Ömür
Alakası yok bizim bir üst sokak da mağazası güvenilir yer hadi madem gamers arena da bu problem çıktı yeni yd rx 7000 serisi alanlar neden reddit de çok şikayetçi gpular dan?
Hiç bakmadım reddit e sorunlara çözüm bulurlar umarım ve ayrıca gamers arena dediğin yer dolandırıcılık la alakalı bir sürü konusu var

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,334
İsim
Kadir
fiyat fena değil ama artık yeni nesil kartlarla sistemler gelmeli, neredeyse hiçbir yayıncı yeni nesil ekran kartlarıyla sistem çıkarmadı

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
LİAN Lİ GALAHAD 240 soğutucu özelleştirmesinde 2k mı ben mi yanlış görüyorum.

SE-214-XT falan seçin alın zaten stok yetmiyor.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,940
İsim
Enver Eryalçın
Hiç bakmadım reddit e sorunlara çözüm bulurlar umarım ve ayrıca gamers arena dediğin yer dolandırıcılık la alakalı bir sürü konusu var
Her firmanın var itopyanın arkadaşım yaşadı, gencergaming, sinerji de hatta kendim yaşadım bunlar tek bir firmaya özel değil!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,208
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom