ben kart aldım diye oluyor bunlar 2.5 yıl kart alamadım adam akıllı ya sorunlu çıktı ya pahalandı şimdi aldım bir tane tak tak tak geliyor sistemler.Yok hocam siz güldünüz bende güldüm
ben kart aldım diye oluyor bunlar 2.5 yıl kart alamadım adam akıllı ya sorunlu çıktı ya pahalandı şimdi aldım bir tane tak tak tak geliyor sistemler.Yok hocam siz güldünüz bende güldüm
Bende gg6 aldım ama hiç de pişman değilim kanka. Bu ayrı bir şey ama GG6 da güzelPC Hocası GG6 almasaydım 2 ay önce bunu direk alırdım fiyatın güzelliğine bak yaaa
Bende RTX 4090 ni bekliyorum hocam elimde Xeon Platinum 9282 var ve 2 RtX 4090 ile manyak olmayı düşünüyorum çok abartı cidden ama mükemmel ötesiben kart aldım diye oluyor bunlar 2.5 yıl kart alamadım adam akıllı ya sorunlu çıktı ya pahalandı şimdi aldım bir tane tak tak tak geliyor sistemler.
Tabii ki GG6 kötü demedim zaten o da on numara sistem de ikisinden birini tercih imkanım olsa F6 yı gözüm kapalı alırdımBende gg6 aldım ama hiç de pişman değilim kanka. Bu ayrı bir şey ama GG6 da güzel
ne fena değil ha sı oğlum harika lannnFena deil ha
vay be xeon platiniumu kaça aldınız hocam?Bende RTX 4090 ni bekliyorum hocam elimde Xeon Platinum 9282 var ve 2 RtX 4090 ile manyak olmayı düşünüyorum çok abartı cidden ama mükemmel ötesi
bilgisayarım olduğu halde kredi çekip alasım geldi bundan iyi sistem görmedim 12400f nedir olmm 12100f bekliyodum şaka gibiTabii ki GG6 kötü demedim zaten o da on numara sistem de ikisinden birini tercih imkanım olsa F6 yı gözüm kapalı alırdım
Olsun hocam arada kos kocaman 2 ay var kim bilir. Kim bilir 2 ay sonra böyle bir sistem çıkıcağını GG6 dan devamTabii ki GG6 kötü demedim zaten o da on numara sistem de ikisinden birini tercih imkanım olsa F6 yı gözüm kapalı alırdım